Betsson tarjoaa jalkapallon-em.fi lukijoille käsittämättömän mahdollisuuden voittaa miljoona euroa!

Betsson tarjoaa asiakkailleen mahtavan mahdollisuuden voittaa jopa miljoona euroa Betssonin miljonääri -kilpailussa. Pelin aluksi saat pelitilillesi miljoona euroa, jotka sinun on kaikki sijoitettava ennalta määrättyihin 20 kohteeseen. Jokaiseen kohteeseen liittyy myös kysymys, johon sinun on vastattava oikein päästäksesi seuraavalle kierrokselle. Jos vastaat kaikkiin kysymyksiin oikein, voitat jäljellä olevan rahasumman itsellesi. 

  • Rekisteröidy Betssonin asiakkaaksi ja avaa yhtiölle vedonlyöntitili

  • Pelaa 25€ veto mihin tahansa urheilukohteeseen ja aktivoi Betssonin miljonääri- kampanjatarjous

  • Saat tilillesi miljoona euroa, jotka sinun pelattava all-in yhteensä 20 kohteeseen. Lisäksi sinun on vastattava oikein 20 urheiluaiheeseen kysymykseen. Jos saat kaikki oikein, voitat miljoona euroa omaksesi.

Lunasta tarjous Betssonilta tästä

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa jalkapallon-em.fi lukijoille mahtavan mahdollisuuden voittaa jopa miljoona euroa jalkapallon EM-kisojen aikana. Kun olet täyttänyt kilpailun vaatimukset (sinulla on pelitili Betssonilla ja olet lyönyt 25€ vedon mihin tahansa urheilukohteeseen) voit aktivoida kampanjan itsellesi.

Pelin aluksi saat tilillesi miljoona euroa. Seuraavaksi sinulta kysytään ennalta määrätty, urheiluaiheinen kysymys, esimerkiksi ”tuleeko Suomen ja Venäjän välisessä ottelussa yli 2,5 maalia?”. Sinun on valittava kahden vastausvaihtoehdon, kyllä ja ei, väliltä. Voit myös splitata vastauksesi kahden vastauksen välille ja panostaa miljoonastasi esimerkiksi 70% kyllä- ja 30% ei-vaihtoehdolle, kunhan panostat yhteensä koko miljoonan.

Jos vastasit oikein, jatkat seuraavalle kierrokselle. Jos panostit koko miljoonan oikeaan vaihtoehtoon, saat pitää koko summan. Jos taas splittasit summan, ja panostit esimerkiksi 70% oikealle vastaukselle, saat pitää 70% summasta seuraavalla kierroksella. Peli etenee näin 20 kysymyksen verran. Jos vastaat oikein kaikkiin 20 kysymykseen, saat pitää sen summan, joka tililläsi on kampanjan päätyttyä.

Lisää tarjouksesta ja sen säännöistä voi lukea Betssonin kotisivuilta. Muistathan pelata vastuullisesti. Tarvittaessa ota yhteyttä osoitteeseen peluuri.fi.


Newcastle United - Norwich City
        LeoVegas
Leeds United - Crystal Palace
        LeoVegas