Kerroinvertailu – Vertaile kertoimia jalkapallon EM-kisoihin 20242024-03-07T14:32:38+02:00

Velobet

Sen lisäksi, että jalkapallon EM-kisojen katsominen on hauskaa puuhaa, tykkäävät monet meistä myös lyödä vetoa kentän tapahtumista. Tänä päivänä erilaisia jalkapallokohteita on vaikka millä mitalla. Tällä sivulla esittelemme tämän hetken kuumimmat kertoimet EM-kisojen otteluihin. Listattuna on paitsi pitkän tähtäimen vetokohteita – kuten mikä joukkue voittaa koko turnauksen – myös kertoimia yksittäisiin päivittäisiin otteluihin. Alta löydät tämänhetkiset kertoimet jalkapallon EM-kisoihin 2024.

Kertoimet jalkapallon EM-kisojen voittajalle 2024

Joukkue

Rabona Campobet William Hill
🇪🇸 Espanja 4.30 4.30 5.00
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Englanti 4.40 4.40 4.25
🇳🇱 Hollanti 6.60 6.60 7.50
🇫🇷 Ranska 6.00 6.00 6.75
🇸🇪 Ruotsi 6.80 6.80 7.25
🇩🇪 Saksa 8.00 8.00 9.00
🇳🇴 Norja 16.00 16.00 21.00
🇩🇰 Tanska 29.00 29.00 36.00
🇮🇹 Italia 30.00 30.00 51.00
🇨🇭 Sveitsi 70.00 70.00 67.00
🇦🇹 Itävalta 130.00 130.00 151.00
🇮🇸 Islanti 120.00 120.00 151.00
🇧🇪 Belgia 110.00 110.00 101.00
🇵🇹 Portugali 100.00 100.00 151.00
Pohjois-Irlanti 230.00 230.00 251.00
🇫🇮 Suomi 230.00 230.00 251.00

Otteluiden kertoimet jalkapallon EM-kisoissa 2024

Ennen vuoden 2022 jalkapallon EM-kisoja suurin osa vedonlyöntiyhtiöistä listasi Espanjan turnauksen suurimmaksi mestarisuosikiksi, vaikkei maa olekaan onnistunut voittamaan vielä yhtään arvokisakultaa. Espanjan naisten maajoukkue on kuitenkin kehittynyt viime vuosina hurjalla vauhdilla etenkin Real Madridin ja Barcelonan panostusten ansiosta. Myös vuonna 2021 maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Alexia Putellas on espanjalainen.

Putellas kuitenkin loukkasi polvensa aivan EM-kisojen kynnyksellä ja joutui jättämään EM-kisat väliin. Jo aikaisemmin oli varmistunut, että Espanjan toinen tähtipelaaja, niin ikään Ballon d’Or -ehdokkaana ollut Jennifer Hermoso, joutui myös jättämään EM-kisat väliin polvivaivan takia. Kaksikon loukkaantuminen muutti asetelmia myös vedonlyöntikertoimien suhteen.

Ennen Putellasin ja Hermoson loukkaantumista suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjosi Espanjan Euroopan mestaruudelle selvästi alle 5,00 kerrointa. Kerroin 5,00 tarkoittaisi sitä, että saisit rahasi takaisin viisinkertaisena – esimerkiksi 50 euron panos toisi oikein osuessaan takaisin 250 euroa. Nyt Espanjan kerroin on kuitenkin monilla yhtiöillä joko 5,00 tai jopa yli, ja lähes kaikkien vedonlyöntiyhtiöiden listoilla mestarisuosikkina keikkuu pienimmällä kertoimella Englanti.

Englannin mestaruuskerroin vaihtelee eri yhtiöillä 4,50–5,50 välillä, mutta on suurimmalla osalla nelosella alkava. Englanti tunnetaan yleisesti arvokisasulajana, mutta näissä EM-kisoissa sen varaan ei välttämättä kannata laskea. Englannin liiga on noussut selvästi maailman kovatasoisimmaksi jalkapalloliigaksi myös naisten puolella, ja maajoukkueen kantavat voimat pelaavat todella kovia otteluita viikosta toiseen. Englannin kerrointa varmasti pienentää myös se fakta, että joukkue saa taakseen kotiyleisön tuen. Lisäksi Englanti valmentaa vuonna 2017 Hollannin kotikisoissaan Euroopan mestaruuteen vienyt ja vuoden 2019 MM-kisoissa finaaliin asti valmentanut Sarina Wiegman, joka tietää, mitä voittaminen vaatii, ja miten kotikisojen paineet käännetään voimavaraksi. Englanti ei ole vielä koskaan voittanut jalkapallon arvokisoja naisten puolella, mutta eipä toisaalta ollut Hollantikaan ennen vuotta 2017!

Espanjan jälkeen Englannin suurimmaksi haastajaksi veikkaillaan juurikin Hollantia tai Ranskaa. Moni vedonlyöntiyhtiö antaa Hollannille ja Ranskalle saman kertoimen, joka on jossain 6,00 ja 7,00 välimaastossa. Esimerkiksi William Hill tarjoaa kummallekin maalle mukavan 7,00 kertoimen, joka voisi olla hyvinkin maistuva, etenkin jos Espanjan loukkaantumiset osoittautuvat liian vakaviksi ja Englanti sortuu kotikisojen paineiden alla. Jotkin vedonlyöntiyhtiöt, kuten Rabona, nimittäin uskovat Hollannin mestaruuden olevan niin todennäköinen, että tarjoavat sille vain 6,40 kertoimen, ja Ranskalle vain 5,80 kertoimen. Kenties korkeampi kerroin olisi siis hyvä pelin paikka.

Tämän jälkeen suurin ehdokas Euroopan mestariksi tuntuu olevan rakas länsinaapuri Ruotsi, jolle useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimeksi 8,00. Ruotsilla on yksi turnauksen parhaista puolustuksista, ja joukkue on Fifan virallisen rankingin paras eurooppalainen maa, joten Blågultin EM-kultaa ei voi pitää ollenkaan mahdottomana. Lisäksi Ruotsi on olympialaisten hopeamitalisti viime kesältä, mikä varmasti antaa uskoa myös EM-kisoihin.

Ruotsin vanavedessä tulee Saksa, jonka kertoimet ovat useimmilla sivustoilla jossain 8,00 ja 9,00 tietämillä. Saksa on kahdeksankertainen Euroopan mestari, joten kokemusta ja kulttuuria voittamisesta löytyy. Lisäksi maalla on takanaan todella vakuuttavat EM-karsinnat. Saksa voitti kaikki kahdeksan peliään ja iski niissä hurjat 46 maalia päästäen vain yhden.

Ja toki Suomessa halutaan pelata myös Helmarien voittoa! Suomi ei kuulu turnauksen suurimpiin suosikkeihin, mutta toki arvokisoissa kaikki on aina mahdollista. Helmarit pelaa kisojen kovimmassa alkulohkossa, joten jos joukkue saa hyvän lennon päälle ja napsii hyviä tuloksia jo heti alussa, voi olla, ettei sille löydy pysäyttäjää. Suomen mestaruuskerroin on, vedonlyöntiyhtiöstä riippuen, jossain 190,00 ja 251,00 välissä, joten se toisi pelatut rahat takaisin todella moninkertaisesti!

Vedonlyöntiyhtiöitä jalkapallon EM-kisoihin 2024

Quick.bet logo
Pelaa Quick.betillä!

18+. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

  • 150% ensitalletusbonus jopa 1000€ asti

  • 15x bonus ja talletus vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedolla. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.30.

Lunasta bonus

18+. Talletusbonus koskee ainoastaan uusia Velobetin asiakkaita. Minimitalletus 20€. Bonus on 150% ensimmäisen talletuksen arvosta, kuitenkin enintään 1000€. Bonus hyvitetään asiakkaan tilille ensimmäisen talletuksen jälkeen. Saadaksesi bonuksen sinun tulee aktivoida se ennen vedonlyöntiä. Bonus tulee kierrättää 30 päivän sisällä. Bonus ja ensitalletus on kierrätettävä 15 kertaa vähintään 3 kohteen yhdistelmäsllä. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,30. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Kampanjat ja vinkit

Katso lisää uutisia

Paras vedonlyöntiyhtiö jalkapallon EM-kisoihin 2022

Jos haluat lyödä vetoa mihin tahansa otteluun, on tärkeää löytää vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa kyseiseen otteluun parhaat kertoimet. Vaikka valtaosa vedonlyöntitoimistoista todennäköisesti uskookin samaan voittajaan, eivät ne useinkaan tarjoa samoja kertoimia peleihin. Valitsemalla korkeimmat mahdolliset kertoimet pääset siis voittamaan enemmän rahaa tismalleen samalla valinnalla. Et myöskään joudu koskaan maksamaan enempää rahaa korkeita kertoimia suosiessasi, joten hyviä syitä lyödä vetoa matalille kertoimille ei ole käytännössä lainkaan.

>> Katso lisää vedonlyöntiyhtiöitä, jotka tarjoavat kertoimia jalkapallon EM-kisoihin

🔎 Vertaile kertoimia vuoden 2022 jalkapallon EM-kisoissa

Eri vedonlyöntisivustojen kertoimien vertaaminen voi auttaa sinua löytämään todellisia kultakimpaleita. Kaikilla vedonlyöntisivustoilla on eri kertoimet, joten on erittäin tärkeää vertailla mahdollisimman monen sivuston kertoimia ennen vedon asettamista. Jotkin sivustoista tarjoavat erityisen korkeita palautusprosentteja nimenomaan tietyillä yksittäisillä markkinoilla. Vaikka jokin sivusto tarjoaisikin parhaat kertoimet johonkin tiettyyn otteluun, ei se tarkoita sitä, että kaikki vedot kannattaisi tehdä vain ja ainoastaan juuri kyseisellä sivustolla. Kertoimien vertailu tulee siis tehdä jokaisen kohteen kohdalla erikseen, joten liittyminen usealle sivustolle jo valmiiksi voi hyvinkin kannattaa!

🏆 Vertaile kertoimia vuoden 2022 jalkapallon EM-kisojen voittajalle

Lähestulkoon jokainen suuri vedonlyöntisivusto päästää asiakkaansa veikkaamaan EM-kisojen voittajaa. Tällainen klassinen pitkäaikainen vetokohde tarjoaa kauaskantoista jännitystä, joka parhaimmillaan kestää aina kisojen alusta niiden loppuvihellykseen saakka. Myös tällä markkinalla vedonlyöntisivustoilla on useimmiten yhteinen konsensus siitä, mitkä joukkueet ovat vahvoilla, mutta kertoimet saattavat silti vaihdella rajustikin – etenkin etukäteen. Mitä lähemmäs EM-kisoja tullaan, sitä enemmän kertoimet yleensä tasaantuvat. Sitä ennen kuitenkin pelataan useita harjoitusotteluita, jotka ravisuttelevat tilannetta. Samaten kisakokoonpanon paljastuksella on aina oma vaikutuksensa kertoimiin. Vaikket olisi vielä ehtinyt tehdä vetoasi ennen näitä muutoksia aiheuttavia tapahtumia, kannattaa kertoimia joka tapauksessa vertailla myös niiden näennäisen tasaantumisen jälkeenkin!

>> Katso listamme eri yhtiöiden kertoimista EM-kisojen voittajille

🏃 Vertaile kertoimia yksittäisiin otteluihin vuoden 2022 EM-kisoissa

Tämän sivun ylälaidassa esittelemme tämänhetkisiä kertoimia tuleviin Euroopan mestaruuskisojen otteluihin. Kannattaa luonnollisestikin valita listastamme se vedonlyöntisivusto, jonka kertoimet ovat kaikkein korkeimmat juuri sille ottelulle, johon haluat lyödä vetoa. Ensimmäinen ottelu, jonka kertoimia vertailemme keskenään, on EM-kisojen avausottelu, joka käydään heinäkuun 6. päivä Englannin ja Itävallan välillä. Päivitämme uusimmat ottelut sivuille aina heinäkuun 31. päivä pelattavaan finaaliin saakka. Yksittäisten otteluiden kertoimet vaihtelevat yleensä varsin paljon aina ottelun alkuhetkiin asti, joten tuoreimpia kertoimia todella kannattaa vertailla ja pitää silmällä!

🤷 Miten kertoimet määritetään?

Kertoimet jalkapalloon ja muihin urheilulajeihin vaihtelevat monien erilaisten olosuhteiden ja asioiden perusteella. Jos joltain joukkueelta vaikkapa loukkaantuu pelaaja, voi tämä laskea kyseisen joukkueen vastustajien kertoimia. Tämän lisäksi kertoimet muodostuvat tietenkin myös monien paljon yleisluontoisempienkin tekijöiden mukaan. Pelaako toinen joukkue kotonaan? Millainen kansainvälinen ranking joukkueilla on? Miten joukkueet ovat pärjänneet turnauksessa aiemmin? Entä miten eri maiden edelliset kohtaamiset ovat historiallisesti päättyneet? Kertoimien muodostaminen on korkealentoista matematiikkaa!

💥 Livekertoimet ja livevedonlyönti jalkapallon vuoden 2022 EM-kisoissa

Joskus jalkapalloa katsoessa monille meistä saattaa tulla mieleen kysymys: ”Miksi en lyönyt senttiäkään vetoa tähän otteluun?” Jos tällainen tunne ja harmitus iskee, on hyvä tietää, että vedonlyönti ei tänä päivänä rajoitu enää ainoastaan ennen ottelua lyötäviin vetoihin. Nykyisin pelaajat voivat yhtä hyvin lyödä vetoa myös reaaliaikaisesti eli livenä. Livekertoimet vaihtelevat jatkuvasti kentän tapahtumien mukaan, joten pelaaja voi itse päättää, missä kohdassa on otollisin aika iskeä omat vedot sisään. Livevedonlyönnin myötä voit lyödä vetoa monenlaisista asioista: kumpi joukkue voittaa ottelun, kuka tekee seuraavan maalin, kummalla puoliajalla tehdään enemmän maaleja ja niin edelleen.

Korotetut ja tehostetut kertoimet jalkapallon EM-kisoihin

Jos jokin ottelu kiinnostaa katsojia erityisen paljon, on melko tavallista, että peliyhtiöt järjestävät sitä varten erityiskampanjoita ja bonuksia. Tällä tavoin vedonlyöntisivustot pyrkivät hankkimaan itselleen uusia maksavia pelaaja-asiakkaita. Erityisen suosittuja ovat niin sanotut tehostetut kertoimet, joiden avulla vedonlyöjä saa rahalleen tavanomaista parempaa vastinetta. Jos esimerkiksi suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa jollekin Suomen otteluvoitolle 6,00:n kertoimia ja yksi sivusto päättää iskeä pöydälle 9,00:n kertoimen, on päätös pelipaikasta selvä!

Tehostetut kertoimet ovat vedonlyöntisivustolle eräänlainen sisäänheittotuote. Usein kertoimet ovat liian hyviä ohitettavaksi. Kannattaa kuitenkin huomata, että aina tehostettuihin kertoimiin ei voi lyödä määrättömästi rahaa kiinni, vaan maksimipanosta on rajoitettu. Osa vedonlyöntisivustoista voi tämän lisäksi pyytää asiakkaitaan kierrättämään tehostetuista kertoimista johdetut voitot.

🏆 Mitkä joukkueet ovat suosikkeja voittamaan kultaa EM-kisoissa 2022?

Englanti on suurin mestarisuosikki vuoden 2022 EM-kisoissa. Espanja oli alun perin suurin suosikki, mutta tipahti loukkaantumisista johtuvien poissaolojen takia toiselle sijalle. Myös Hollanti ja Ranska kuuluvat kärkisuosikkeihin.

⚽️ Millaisia eri vetokohteita EM-kisoissa on tarjolla?

Voit lyödä vetoa paitsi koko turnauksen voittajasta, myös yksittäisten otteluiden voittajista. Maalimäärät, maalintekijät, kulmapotkut ja keltaiset kortit ovat niin ikään suosittuja veikattavia kohteita. Halutessasi voit panostaa rahaa myös eri lohkojen voittajille ja sille, pääseekö tietty maa mukaan jatkopeleihin vaiko ei.

⚽️ Vetokohteet jalkapallon EM-kisoissa

Jopa yksittäisten otteluiden sisällä on nykyään lukuisia erilaisia vetokohteita. Itse asiassa valinnanpaljous voi joskus olla vähän liiankin häkellyttävää, joten olemme listanneet alle muutamia tavanomaisimpia ja hauskimpia vedonlyöntimuotoja.

1×2 – Kuka voittaa ottelun

Kaikkein tavanomaisin vedonlyöntitapa ovat klassiset 1×2-vedot, joissa pyritään arvuuttelemaan, kumpi joukkue voittaa ottelun. Yksi tarkoittaa kotijoukkueen voittoa varsinaisella peliajalla, risti tarkoittaa tasapeliä ja kaksi tarkoittaa vierasjoukkueen voittoa varsinaisella peliajalla.

Pidäthän mielessä, että jalkapallon vuoden 2022 EM-kisoissa ei ole itsestään selvää, että kotijoukkueet oikeasti pelaisivat kotonaan. Hyvänä esimerkkinä toimii Englannin viimeinen lohkovaiheen ottelu, jossa Englanti on merkattu vierasjoukkueeksi, vaikka se pelaa kotikentällään ja järjestää koko EM-kisat. 1×2-pelitavassa kotijoukkue on siis aina nimenomaan ensin mainittu joukkue.

Yli / Alle

Tässä vedonlyöntitavassa otetaan aina esiin jokin asia, jonka eri lukumääriä vertaillaan keskenään. Suosituimpia ovat maalimäärien veikkaukset, mutta myös kulmapotkujen, keltaisten ja punaisten korttien sekä loukkaantumisten määrää voi useimmiten veikata.

Jos laitat vedon sille, että ottelussa tehdään yli 2,5 maalia, tarkoittaa se sitä, että ottelussa pitää tulla vähintään 3 maalia, jotta voitat vetosi. Ei ole merkitystä sillä, päättyykö ottelu tuolloin vaikkapa 2–1 tai 0–3, kunhan maaleja vain tulee yli 2,5. Vetokohteissa puhutaan puolikkaista maaleista vain sen takia, jotta vältytään kaikilta mahdollisilta väärinkäsityksiltä. Joku saattaisi muutoin ihmetellä, tarkoittaako ”yli 2 maalia” varmasti vain vähintään kolmea maalia vai kuuluuko myös kaksi maalia sittenkin mukaan.

Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa

Tässä vedonlyöntitavassa veikataan sitä, onnistuvatko molemmat joukkueet tekemään vähintään yhden maalin ottelussa. Jos veikkaat ”kyllä”, uskot molempien joukkueiden onnistuvan. Jos taas veikkaat ”ei”, et usko molempien joukkueiden onnistuvan. Yksinkertaista. Useimmiten voit tehdä valintasi joko vain toiselle puoliajoista tai koko ottelulle kerrallaan. Yksittäiselle puoliajalle tehtävä veto luonnollisestikin antaa vedolle suuremman kertoimen kuin mitä koko ottelulle tehty veto.

Lyö vetoa tuloksesta

Tulosvedossa pyritään veikkaamaan maalin tarkkuudella ottelun tarkka lopputulos. Veikattavissa on 90 minuutin (ja mahdollisten lisäminuuttien) aika – ei jatko-aikaa tai rankkareita. Tällaiset veikkaukset on perinteisesti hankala saada osumaan, mutta saatavilla olevat kertoimet ovat sitä myöten usein poikkeuksellisenkin herkullisia.

Lyö vetoa yksittäisille pelaajille

Halutessasi voit lyödä vetoa myös yksittäisille pelaajille ja heihin liittyvistä tapahtumista. Yleensä on mahdollista veikata ainakin sitä, saako joku tietty pelaaja ottelussa maalin tai varoituksen. Vaihtoehtoisesti saatat ennen kisoja päästä arvuuttelemaan, ketkä pelaajista ylipäätään päätyvät maajoukkueeseen pelaamaan.

Tee pitkän tähtäimen vetoja

Kaikkia vedonlyöntikohteita ei ole tarkoitettu vain yhdelle ottelulle, vaan tarjolla on myös pitkän tähtäimen kohteita. Tavanomaisia vetokohteita ovat esimerkiksi EM-kisojen voittaja ja turnauksen maalikuninkuuden voittaja. Usein tällaiset vetokohteet tulevat pelattavaksi jo hyvän tovin ennen kuin kisat edes alkavat. Erityisen kiinnostavia tällaiset kohteet ovat pitkäaikaisille jalkapallofaneille, jotka ovat erityisen kiinnostuneista kaikenlaisesta nippelistä ja statistiikasta.

Tasoitukset

Tasoitusvetojen tekeminen on hyvin samankaltaista kuin 1×2-pelaaminen, mutta näissä vedoissa peli ei alakaan 0–0-tilanteesta, vaan pelaaja pystyy antamaan joukkueille kuvitteellista etua tai haittaa. Jos vaikkapa uskot Saksan dominoivan ottelunsa monimaalisesti, voit antaa vastustajalle kolmen maalin etumatkan. Mikäli peli tällöin päättyy 4–0 Saksan eduksi, olet voittanut vetosi – ja huomattavasti enemmän rahaa kuin mitä olisit saanut lyömällä vetoa yleisesti Saksan voitolle. On pelaajan riskinottokyvystä ja -halusta kiinni, kuinka korkean tasoituksen hän haluaa joukkueille antaa.

Tasoitusvetoja ei kannata tehdä, jos ei kunnolla ymmärrä, miten ne toimivat. Liiallinen ahneus ei myöskään usein kanna hedelmää, joten ethän anna korkeiden kertoimien sokaista itseäsi!

Go to Top