Livevedonlyönti nostaa matsikokemuksen helposti uusiin sfääreihin. Hauskinta livevedonlyönnissä on se, että pelaaja pystyy lyömään vetoa nimenomaan näkemänsä perusteella. Reaaliaikaisessa vedonlyönnissä et joudu perustamaan vetojasi vain uutisista lukemiisi teksteihin ja arvauksiin, vaan saat paljon konkreettisempaa todistusaineistoa joukkueiden vireestä ja kisakunnosta. Livenä kertoimet vieläpä vaihtelevat jatkuvasti samalla, kun aika kuluu kellosta, joukkueet tekevät maaleja ja niin edespäin.

Kannattaa joka tapauksessa aina muistaa, että myös edes jonkinlainen ennakkovalmistautuminen ennen livevedonlyöntiä on hyödyksi. Voihan esimerkiksi olla, että jotkin joukkueet pelaavat aina ensimmäisen puoliajan hyvin, mutta väsyvät sitten toiselle puoliskolle ja päätyvätkin lopulta ottamaan paljon maaleja vastaan aivan pelin lopussa. Liian kauaskantoisia johtopäätöksiä ei siis välttämättä kannata vetää muutaman nähdyn minuutin perusteella!

Livevedonlyönti onnistuu tänä päivänä paitsi kotoa tietokoneen äärestä, myös tien päältä oman mobiililaitteen avulla.

Espanja - Englanti

Live-kertoimet jalkapallon EM-kisoihin

Kertoimet näkyvät vain otteluiden ollessa käynnissä, muuten tämä tila on tyhjä.

Ottelukertoimet jalkapallon EM-kisoihin 2024

Espanja - Englanti
  • 150% ensitalletusbonus jopa 1000€ asti

  • 15x bonus ja talletus vähintään kolmen kohteen yhdistelmävedolla. Jokaisen kohteen kertoimen on oltava vähintään 1.30.

Lunasta bonus

18+. Talletusbonus koskee ainoastaan uusia Velobetin asiakkaita. Minimitalletus 20€. Bonus on 150% ensimmäisen talletuksen arvosta, kuitenkin enintään 1000€. Bonus hyvitetään asiakkaan tilille ensimmäisen talletuksen jälkeen. Saadaksesi bonuksen sinun tulee aktivoida se ennen vedonlyöntiä. Bonus tulee kierrättää 30 päivän sisällä. Bonus ja ensitalletus on kierrätettävä 15 kertaa vähintään 3 kohteen yhdistelmäsllä. Jokaisen kohteen minimikerroin on 1,30. Pelaathan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Quick.bet logo
Pelaa Quick.betillä!

18+. Jos sinusta tuntuu, että pelaat liikaa, ota yhteyttä peluuri.fi.

Mitä livevedonlyönti tarkoittaa?

Livevedonlyönniksi kutsutaan vedonlyöntiä otteluihin, jotka ovat jo käynnissä. Jalkapallon EM-kisoissa livevedonlyönti on yleensä mahdollista aivan ensimmäisistä minuuteista loppuvihellykseen saakka. Livevedonlyönti ja livekertoimet piristävät penkkiurheilijan kuin penkkiurheilijan katselukokemusta ja antavat sinulle mahdollisuuden esitellä taitojasi kisakatsomollesi!

Onko livevedonlyönti mahdollista jalkapallon EM-kisoissa?

Kaikki tältä sivustolta löytämäsi vedonlyöntisivustot tarjoavat livevedonlyöntiä jalkapallon EM-kisoihin. Livevedonlyöntivaihtoehtojen määrä voi kuitenkin vaihdella sivustokohtaisesti. Joskus vedonlyöntisivustot saattavat tarjota kohteisiin myös erilaisia bonuksia ja kampanjoita, jotka eivät välttämättä ole saatavilla enää livenä ottelua seuratessa.

On tärkeää huomata, että livenä kertoimet vaihtelevat jatkuvasti kentän tapahtumien mukaisesti. Näinpä on erittäin tärkeää tarkastaa kerroin vielä kerran juuri ennen vedon lyömistä.

Mitkä livekohteet ovat suosituimpia jalkapallon EM-kisoissa?

Yleisintä on lyödä livenä vetoa siitä, kumpi joukkueista tulee voittamaan ottelun. Muita suosittuja markkinoita ovat esimerkiksi seuraavan maalin tekevä joukkue sekä seuraavan maalin tekevä pelaaja. Pelaajakohtainen arvaaminen tuottaa aina korkean voittokertoimen. Erityisen kannattavaa saattaa olla tällaisen vedon tekeminen pelaajalle, joka todennäköisesti ampuu mahdollisen pilkun. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa hukata liikaa rahaa tällaisiin vetoihin, sillä ne ovat pitkälti hakuammuntaa. Ennemmin kannattaa panostaa rahaa esimerkiksi maalimäärän ja ottelun voittajan veikkaamiseen!

Missä voin lyödä vetoa livenä jalkapallon EM-kisoihin?

Kaikki tältä sivustolta löytämäsi vedonlyöntisivustot tarjoavat livekertoimia jalkapallon EM-kisoihin. Näillä sivustoilla erilaisten vetokohteiden määrä livenä on miltei yhtä laaja kuin ennen ottelun alkuakin. Jos kuitenkin haluat hyödyntää otteluihin erinäisiä kampanjoita kuten tehostettuja kertoimia, täytyy sinun muistaa lyödä vetosi jo ennen pelin alkua!

Kaikki vedonlyöntisivustot eivät myöskään välttämättä salli bonusrahan tai ilmaisvetojen käyttämistä livenä. Muistathan siis aina lukea tällaisten etuisuuksien säännöt ja ehdot ennen kuin aloitat veikkaamisen.

Erityisen hyvänä livevedonlyöntisivustona pidämme Betssonia. Betssonilla on aina tarjolla laaja valikoima korkean kertoimen livekohteita.

Mitkä ovat livevedonlyönnin hyödyt?

Selkeästi suurin etu livevedonlyönnissä on se, että vedonlyöjät voivat hyödyntää ottelussaan näkemiään yllätystapahtumia. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka altavastaaja yllättäen onnistuisikin jo alussa maalinteossa tai joku ennakkosuosikin tähtipelaajista joutuisi sivuun epäonnisen loukkaantumisen tai vaikkapa punaisen kortin seurauksena. Tällaisissa tilanteissa ennakkosuosikkia veikanneet harmistuvat, kun taas livenä tilannetta seuraavat voivat nähdä paikan iskeä. Toinen ehdoton hyöty livevedonlyönnissä on mahdollisuus päästä näkemään vallitsevat sääolosuhteet. Jos kisapaikalla tuulee tai sataa rankasti, saattaa peli muuttua arvaamattomammaksi, jolloin altavastaajan mahdollisuudet paranevat. Samaten paikan päällä mahdollisesti olevien selostajien esiin tuomat huomiot voivat auttaa vedonlyöjää pelaamaan itsevarmemmin ja voitokkaammin.

Mitkä ovat livevedonlyönnin haittapuolet?

Kokematon tai liian innokas vedonlyöjä saattaa antaa liikaakin painoarvoa esimerkiksi altavastaajan aikaiselle yllätysmaalille tai sille, että ennakkosuosikin paras maalintekijä joutuu sivuun. Taidokas joukkue saattaa hyvinkin löytää keinot menestyä, vaikka alussa tulisikin hieman takapakkia tai yksittäinen pelaaja joutuisi jättämään viheriön aikaisin. Näinpä fiksu vedonlyöjä iskeekin yleensä pääasialliset vetonsa sisään jo ennakkoon ja lähinnä vain paikkailee tilanteita livenä.

Toinen vältettävä livevedonlyönnin haittapuoli on liian pakkomielteinen pyrkimys yrittää voittaa hävityt rahat takaisin. Tappioiden jahtaaminen ei ole koskaan hyvä syy lyödä vetoa. Jos et ole tarpeeksi perillä ottelun joukkueista, saatat päätyä tekemään huonoja valintoja myös vedoissasi. Ethän koskaan pelaa yli omien varojesi, sillä tappioiden jahtaaminen on usein merkki peliriippuvaisuudesta.

Miksi minun kannattaa lyödä vetoa livenä?

Livenä pelaaminen on hauska ja viihdyttävä tapa testata omaa jalkapallotietämystään. Livenä saat vaivattomasti hyvän kuvan siitä, millainen tunnelma ja tilanne kentällä vallitsee.

Mitä livekertoimia löydät meiltä jalkapallon EM-kisojen aikana vuonna 2024?

Meiltä löydät turnauksen aikana aina useiden eri vedonlyöntisivustojen ajankohtaiset kertoimet otteluiden voittajille. Tämä helpottaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja potentiaalisesti voitokkaan vetokohteen!