ComeOn

Tällä sivulla listaamme suomalaisille parhaat vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat bonuksia jalkapallon EM-kisoihin vuodelle 2021.  Osa vedonlyöntisivustoista suhtautuu tähän superturnaukseen erityisen suurella innolla ja pieteetillä, joten koemme listamme olevan hyödyksi näiden sivustojen esiintuojana. Kaikki listaamamme vedonlyöntisivustot ovat rehellisiä ja luotettavia, joten pelaajat voivat pelata niilä aina täysin turvallisesti.

Kaikki tältä listalta löytyvät vedonlyöntitoimistot tarjoavat sinulle myös tervetuliaisbonuksen palkkioksi pelitilin avaamisesta. Muistathan kuitenkin aina lukea kaikkien bonusten säännöt ja ehdot tarkasti jo ennen kuin luot tilin!

Vedonlyöntisivustot ja bonukset

Kuten varmasti jo tiedätkin, on tänä päivänä olemassa lukuisia vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat kohteita ja kertoimia jalkapallo-otteluihin ympäri maailmaa. Ei ole kuitenkaan itsestäänselvää, että kaikki pelifirmat keskittyisivät yhtä vahvasti EM-kisojen kaltaisiin erillisiin turnauksiin. Näinpä onkin kannattavaa katsoa jo ennen vedonlyöntisivustolle rekisteröitymistään, että omat suosikkikohteet varmasti löytyvät ja että kertoimet näyttävät kilpailukykyisiltä!

Erilaiset kohteet jalkapallon EM-kisoissa 2021

Kaikkein suosituin vedonlyöntikohde jalkapallossa on tietenkin yksittäisten otteluiden voittajien veikkaaminen. Pelaajat pyrkivät lyömään vetoa sen joukkueen puolesta, jonka voittoa he pitävät kaikkein todennäköisimpänä – tai ainakin tarpeeksi todennäköisenä kertoimiin suhteutettuna. Tarjolla on silti myös lukuisia muita vedonlyöntikohteita asioihin, joiden ennustaminen saattaa vaatia jo astetta enemmän perehtymistä ja analysointia.

Voittajan lisäksi pelaajat pystyvät veikkaamaan esimerkiksi sitä, kuinka monta maalia, kulmapotkua, sivurajaheittoa ja rangaistuspotkua puoliskolla tai koko ottelun aikana tullaan näkemään. Toki myös näitä lukumääriä veikkaillessa voi käyttää apunaan erilaisia tilastoja, mutta ottelut voivat silti erota toisistaan melkoisesti.

Livevedonlyönti ottelun aikana

Jos sinulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa perehtyä joukkueiden sielunelämään ja historiaan, saatat haluta lykätä vedonlyöntiä aikaan, jolloin ottelu on jo kovalla tohinalla käynnissä. Vedonlyönti livenä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua joukkueisiin käytännön tasolla, jolloin punnittujen ja harkittujen ratkaisujen tekeminen saattaa muuttua helpommaksi. Kun sitten koet, että sinulla on hyvä kokonaiskuva tilanteesta ja siitä, mitä tuleman pitää, voit viimein lyödä vetosi livekertoimille. Kaikki listamme vedonlyöntisivustot tarjoavat sinulle mahdollisuuden lyödä vetoja reaaliajassa eli livenä.

Livevedonlyönti alkaa viimeistään aloituspotkun jälkeen ja on käynnissä aina ottelun loppuun saakka. Kertoimet eri kohteille vaihtelevat sen mukaan, mitä viheriöllä tapahtuu, joten asianmukainen vetojen ajoittaminen on erittäin tärkeää. Voit lyödä livenä vetoa paitsi 1×2-periaatteella, myös monin muin tavoin. Suosittuja vetokohteita ovat esimerkiksi seuraavien maalien tekijäjoukkueet ja -pelaajat.

Bonukset ja ilmaisvedot jalkapallon EM-kisoihin

Nyt kun Suomi ensimmäistä kertaa pääsi mukaan EM-kisoihin, on ilmiselvää, että myös kotimaisissa kodeissa käy aikamoinen kuhina vedonlyönnin ympärillä. Kokeneet vedonlyöntitoimistot tietävät tämän ja tekevät kaikkensa saadakseen suomalaiset vedonlyöjät asiakkaikseen. Voit siis olla varma, että tarjolla tulee taatusti olemaan runsaasti tarjouksia, joita urheilufanien on vaikea vastustaa. Ankara kilpailu vedonlyöntiyritysten välillä onkin ehdottomasti jokaisen vedonlyömisestä kiinnostuneen pelaaja-asiakkaan etu!

Ilmaisvedot

Vedonlyöntisivustot saattavat toisinaan suurten turnausten yhteydessä jakaa asiakkailleen niin sanottuja ilmaisvetoja. Ilmaisvedoilla pelaajat pystyvät lyömään vetoa ilman oikean rahan menettämisen riskiä. Tarjolla on aina jokin ennalta määrätty summa rahaa, jonka pystyy yleensä käyttämään valtaosaan kaikista tarjolla olevista kohteista. Jos ilmainen veto osoittautuu voitokkaaksi, maksetaan pelaajalle yleensä vedosta koituvat voitot poislukien ilmaisvedon summa. Jos siis asetat 10 euron ilmaisvedon 4,00 kertoimelle, voit voittaa 40 euroa – 10 euroa = 30 euroa. Poikkeuksiakin tähän sääntöön saattaa kuitenkin tulla vastaan.

Huomaathan myös, että osa vedonlyöntitoimistoista saattaa maksaa ilmaisvetojen voiton bonusrahana oikean rahan sijaan. Silloin voitettua summaa ei voi suoraan nostaa pois pelitililtä, vaan sitä pitää ensin kierrättää. Kaikkien bonusten säännöt ja ehdot näet aina kätevimmin suoraan etua tarjoavalta vedonlyöntisivustolta itseltään.

Riskittömät vedot

Osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa asiakkailleen myös niin sanottuja riskittömiä vetoja. Riskittömät vedot ovat hyvin samankaltaisia kuin ilmaiset vedot, mutta erojakin on. Siinä missä ilmaisvedot eivät kulutu lainkaan pelaajan pelitilillä olevia rahoja, täytyy tililläsi olla valmiiksi rahaa, jotta voit hyödyntää riskittömän vedon. Riskittömien vetojen tapauksessa mahdollisesti hävityt rahat saa useimmiten takaisin bonusrahana. Vaikka riskitön veto siis tavallaan onkin riskitön, saatat hävitessäsi saada takaisin oikean rahan sijasta kierrätettävää bonusrahaa.

Tehostetut kertoimet

Herkullisia ovat myös niin sanotut tehostetut tai korotetut kertoimet. Tällaisissa eduissa vedonlyöntisivusto antaa tietylle vedonlyöntikohteelle merkittävästi suuremman kertoimen kuin mitä tavallisesti. Esimerkiksi 1,70:n kerroin saattaa tehostettuna nousta peräti 17,00:ään saakka! Tarjolla saattaa siis hyvinkin olla mahdollisuus voittaa hyvin pienellä panostuksella suuri summa rahaa!

Tehostettuihin kertoimiin liittyy yleensä joko yksi tai kaksi varjopuolta. Ensinnäkin maksimipanosta näissä kohteissa rajoitetaan tavallisesti radikaalisti. Yleensä korotettuihin kertoimiin voi siis lyödä vain korkeintaan yhden tai muutaman euron vetoja. Tämän lisäksi tyypilistä on, että saadut voitot saatetaan maksaa kierrätettävänä bonusrahana. Luethan siis aina säännöt ja ehdot erityisen huolellisesti ennen kuin lunastat tehostetun vetosi!

Mikä on paras vedonlyöntisivusto jalkapallon EM-kisojen veikkaamiseen?

Kaikki vedonlyöjät hakevat kokemukseltaan eri asioita, joten on vaikeaa nostaa yksittäinen peliyritys ylitse muiden. Olemme keränneet listallemme kuitenkin nipun omia suosikkejamme, joista jokainen tarjoaa useita vetokohteita kesän turnaukseen.

Mitkä vedonlyöntisivustot tarjoavat bonuksia jalkapallon EM-kisoihin?

Nykyisin lähes jokainen pelialan yritys tarjoaa asiakkailleen ainakin jonkinlaisen tervetuliaisbonuksen. Tämän lisäksi luvassa on turnauksen aikana myös tehostettuja kertoimia, riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja ja muuta hauskaa tilpehööriä!