Jalkapallon EM-kisat 2021 tulokset antavat vielä hetken odotella itseään. Euro 2020 -kisat oli tarkoitus järjestää jo tänä vuonna, mutta koronaepidemian vuoksi ne siirtyivät vuodelle 2021. Tämän vuoksi jalkapallofanit joutuvatkin nyt hetken odottamaan, että EM-kisat 2021 tulokset saadaan päivitettyä. Tänä vuonna suomalaisyleisö jännittää luultavasti kaikista eniten sitä, että Huuhkajien EM-kisat 2021 tulokset saadaan selville. Ennen kisoja voidaan kuitenkin vain odottaa, miltä Jalkapallon EM tulokset tulevat näyttämään. Tästä syystä käytämmekin tilaisuuden hyväksi ja kerromme miltä Huuhkajien tilanne näyttää tulevissa EM-kisoissa.

Historialliset kisat

Kisat ovat Suomen kannalta historialliset, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun maamme miesten A-maajoukkue saa kunnian osallistua jalkapallon EM-tason lopputurnaukseen. Suomi pääsi jatkoon karsintalohkonsa 2. sijalta ja se varmisti kisapaikkansa voittaen Liechtensteinin maalein 3 – 0.

Pidä silmällä B-lohkoa

Huuhkajat tullaan näkemään EM-lopputurnauksen B-lohkossa. Samassa lohkossa Suomen kanssa ovat Venäjä, Tanska sekä Belgia. Ottelut B-lohkossa pelataan Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Avausottelussa Huuhkajat kohtaa Tanskan joukkueen ja ottelu käydään Kööpenhaminassa. Muut lohkon ottelunsa Huuhkajat pelaavat Venäjää ja Belgiaa vastaan Pietarissa. Suomalaisten jalkapallofanien kannattaakin pitää erityisesti silmällä lopputurnauksen B-lohkoa ja toivoa, että Suomi on korkealla, kun EM tulokset lopulta saadaan julkaistua!

Otteluohjelman muutokset

EM 2020 -kisoista tulikin koronan vuoksi EM 2021-kisat, sillä otteluohjelma on jouduttu laittamaan uusiksi ja pelit pelataan uuden otteluohjelman mukaan 11. kesäkuuta 2021 – 11. heinäkuuta 2021.

Tällä hetkellä Huuhkajien ensimmäinen peli on tarkoitus pelata lauantaina 12. kesäkuuta 2021 kello 19.00. Tuolloin Suomi saa vastaansa Tanskan ja ottelu pelataan Kööpenhaminassa. Ottelun EM tulokset ovat nähtävillä ottelun päätyttyä. Suomalaisyleisö toivoo tietysti Huuhkajilta hyvää EM tulosta ja aikoo kannustaa maansa voittoon.

Keskiviikkona 16. kesäkuuta 2021 kello 16.00 alkaen on näillä näkymin vuorossa Suomen Huuhkajien peli Venäjän joukkuetta vastaan. Jännittävä ottelu käydään Pietarissa. Maanantaina 21. kesäkuuta 2021 kello 22.00 alkaen Suomi kohtaa Pietarissa Belgian. EM-kisat 2021 tulokset voidaan luonnollisesti julkaista vasta otteluiden jälkeen.

Näe EM tulokset paikan päällä

Huuhkajien EM tuloksia on mahdollista päästä jännittämään myös paikan päälle. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia matkapaketteja, joiden avulla matka järjestyy helposti ja näppärästi. Elämysmatkat toimii Suomen päässä Palloliiton virallisena yhteistyökumppanina matkapaketteihin liittyvissä asioissa. Paketteja on tarjolla sekä Pietariin että Kööpenhaminaan ja jalkapallofanille tämä onkin oivallinen tilaisuus nähdä EM tulokset paikan päällä ja yhdistää jännittäviin jalkapallotapahtumiin halutessaan myös mielenkiintoinen kulttuurimatka! Matkanjärjestäjä tarjoaa myöhemmin lisää matkustustietoja. mikäli ehdit jo hankkia EM-kisaliput, voit käyttää niitä kesään 2021 siirretyissä kisoissa, tai pyytää lipuista rahasi takaisin, jos aikataulu ei sovi suunnitelmiisi.

Huuhkajien harjoitusotteluiden tulokset

Myös monia Huuhkajien harjoitusotteluita on jouduttu perumaan koronan ja puuttuvan vastustajan vuoksi. Tämän vuoksi myöskään harjoitusotteluiden tuloksia ei ole vielä saatavilla. Tämä on harmillista, sillä olisi ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka Huuhkajat olisivat pärjänneet kovemman tason vastustajille harjoitusotteluissa.

Huuhkajien EM karsintojen tulokset

EM karsinnat ehdittiin sentään jo käydä ennen kuin korona laittoi jalkapallomaailman polvilleen ja EM kisat uusiksi. Suomi oli lopulta oman lohkonsa toinen heti Italian jälkeen. Kreikka oli kolmas ja Bosnia ja Hertsegovina neljäs. Viidennelle sijalle jäi Armenia ja kuudennelle Liechtenstein. Tähän mennessä Suomen Huuhkajat ovat siis pärjänneet hienosti, mutta Suomen lopulliset Jalkapallon EM tulokset nähdään toki vasta kesällä 2021. Samalla luonnollisesti jännitetään myös muiden EM maiden tuloksia ja sitä, kuka vie koko kisojen voiton. Mikä joukkue on sinun ennakkosuosikkisi?

EM-kisojen 2021 ennakkosuosikit

Monen mielestä kisojen ennakkosuosikki on Englanti, mutta pidetään me suomalaiset silti Huuhkajien lippua korkealla! Englannin lisäksi ennakkosuosikkeja ovat myös Ranska, Belgia, Espanja ja Hollanti. Lohkossa F tullaan todennäköisesti käymään kovaa kamppailua jatkopaikasta, sillä F-lohkossa pelaavat 3 suuren jalkapallomaan, Saksan, Ranskan ja Portugalin joukkueet.

Tällä hetkellä mestaruuskertoimet ovat Englannin hyväksi 6,00. Seuraavana tulevat Belgia kertoimella 7,00 ja Ranska samalla kertoimella. Hollannin kerroin on tällä hetkellä 9,00 ja Saksan 10,00. Italian kerroin on 12,00, Portugalin 18,00, Kroatian 26,00 ja Puolan 76,00. Suomi tulee tällä listalla hännänhuippuna perin suurella kertoimella eli kertoimella 250. Toisaalta vasta lopulliset Jalkapallon EM tulokset kertovat, kuinka Huuhkajat kisoissa menestyvät. Luvassa voi olla jopa todellinen jymypaukku – suoranainen jytky!