ComeOn

Suomalaiset vedonlyöjät ovat jokseenkin onnellisessa asemassa. Toisin kuin länsinaapureillamme, meillä ei ole mitään ulkoisia pakotteita erilaisiin vedonlyöntibonuksiin liittyen. Ruotsissahan tuli vuonna 2019 voimaan lainsäädäntö, jonka mukaan jokainen pelaaja saa lunastaa ainoastaan yhden bonuksen yksittäiseltä peliyritykseltä. Älykkäästi omat vedonlyöntirahansa optimoiva suomalaispelaaja voi kuitenkin lunastaa vedonlyöntibonuksia vapaasti sieltä täältä. Kaikki tällä sivustolla esittelemämme bonukset ovat siis lähtökohtaisesti jokaisen lukijan lunastettavissa – kunhan vain et tietysti ole lunastanut niitä jo aiemmin.

Kun jääkiekon MM-turnaus viimein alkaa, päättävät monet ihmiset lyödä vetoa otteluiden lopputuloksista. Kun rekisteröidyt uutena pelaajana vedonlyöntisivustolle, tarjotaan sinulle usein monenlaisia bonuksia, joilla pääset kätevästi alkuun. Tällä sivulla listaamme joukon tämänhetkisiä tervetuliaisbonuksia ja talletusbonuksia, joista pääset hyötymään lyödessäsi vetoa jääkiekon MM-kisoista vuonna 2021.

Tervetuliaisbonukset

Talletusbonukset ovat tyypillinen bonusmuoto etenkin vedonlyöntisivustojen uusille asiakkaille. Talletusbonusten myötä saat oman talletuksesi päälle ylimääräistä bonusrahaa, jonka voit niin ikään käyttää omien halujesi mukaisesti lähes mihin tahansa kohteisiin.

Tyypillisesti talletusbonukset tarjoavat lunastajalleen bonusrahaa tietyllä prosentilla. Tervetuliaisbonuksissa voi olla tarjolla esimerkiksi noin 50–500 % ilmaista rahaa, mutta useimmiten prosentti pysyy satasen paikkeilla. Jos siis talletat vaikkapa 50 euroa 100 %:n bonuksella, merkitsee tämä muhkeaa 100 euron pelikassaa.

Huomionarvoista on, että talletusbonukset sisältävät aina jonkinlaisia ehtoja ja sääntöjä, joilla vedonlyöntisivusto pyrkii tasoittamaan tilannetta omaksi edukseen. Useimmiten pelattaville kohteilla on asetettu ainakin jonkinlainen minimikerroinvaatimus, joten lähestulkoon varmoja kohteita ei pysty ylimääräisellä rahallaan hyödyntämään. Vahva suosituksemme onkin, että luet jokaisella uudella vedonlyöntisivustolla bonusten säännöt ja ehdot ennen kuin lähdet pelaamaan. Kaikki vedonlyöntibonukset eivät välttämättä ole vaivanarvoisia, mutta valtaosa niistä kyllä parantaa ja monipuolistaa pelikokemusta.

Suositeltavaa on kiinnittää huomiota erityisesti matalan kierrätysvaatimuksen bonuksiin sekä mahdollisimman pieniin minimikertoimiin. Molemmat näistä asioista helpottavat merkittävästi bonusrahan muuttamista oikeaksi rahaksi.

Kierrätysvaatimukset

Kierrätysvaatimukset kuuluvat asiaan voittopuolisesti aina, kun pelaaja haluaa lunastaa tervetuliaisbonuksen tai minkä tahansa talletusbonuksen. Kierrätysvaatimukset eivät tosin tällä kertaa liity planeetan hyvinvointiin, vaan määrittävät sen, kuinka kauan tai paljon bonusrahaa tulee panostaa ennen kuin se muuttuu aidoksi nostettavaksi rahaksi. Jos kierrätysvaatimus on 1-kertainen, tarkoittaa se sitä, että bonusraha muuttuu oikeaksi rahaksi saman tien, kun se panostetaan yhteen kohteeseen. Jos taas kierrätysvaatimus on 10-kertainen, pitää bonusrahan summa panostaa kymmenen kertaa.

Kierrätysvaatimuksia kannattaa ehdottomasti pitää silmällä, sillä ne voivat vaihdella hyvinkin paljon sivustokohtaisesti. Näin ollen onkin fiksumpaa vertailla nimenomaan vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimuksia kuin pelkkiä maksimibonussummia tai bonusprosentteja. Mitä matalammat kierrätysvaatimukset, sitä helpompaa oikean rahan voittaminen bonuksella yleensä on!

Minimikertoimet

Minimikertoimilla viitataan alhaisimpiin mahdollisiin kertoimiin, joihin panostettaessa bonusraha vielä lasketaan kierrätysvaatimuksiin. Myös minimikertoimet vaihtelevat sivuston mukaan, mutta useimmiten ne osuvat johonkin kohtaan välille 1,40–2,10.

Syy minimikerroinsääntöjen olemassaoloon on siinä, että vedonlyöntitoimistot eivät halua pelaajiensa lyövän vetoa otteluihin, joissa toinen joukkue on ylivoimainen ennakkosuosikki. Tarkastathan siis minimikertoimen ehdottomasti aina ennakkoon ennen kuin lähdet lyömään vetoa!

Voimassaoloaika

Peliyritykset saattavat toisinaan haluta rajoittaa sitä, kuinka pitkään bonus on voimassa ja kuinka kauan sillä voi pelata. Tämä sääntö on todennäköisesti olemassa jo ihan kirjanpidollisistakin syistä, jotta pelaajille ei vahingossakaan jää bonuksia tililleen useiksi vuosiksi. Bonuskohtainen voimassaoloaika voi kuitenkin olla melkein mitä tahansa parista vuorokaudesta aina kolmeen kuukauteen saakka. Aktiiviset pelaajat todennäköisesti pystyvät selättämään vaatimuksen kuin vaatimuksen muutamassa päivässä, kun taas rauhallisemmat ja mietteliäämmät pelaajat saattavat tarvita enemmän aikaa. Tämä sääntö siis kysyy pelaajilta itsetuntemusta. Ei kannata missään nimessä lunastaa bonusta, joka ehtii valua hukkaan ihan vain siksi, ettei itsellä ollutkaan tarpeeksi aikaa kierrättää sitä!

Riskittömät vedot

Niin sanotut riskittömät vedot ovat yleistyneet viime vuosina ja onnistuneet siinä sivussa kasvattamaan suosiotaan. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat riskittömiä vetoja usein ennalta määrättyihin kohteisiin, joihin pelaaja voi sitten panostaa rahaa ilman riskiä. Mikäli pelaajan veto häviää, palauttaa peliyritys rahan pelitilille joko oikeana rahana tai vaihtoehtoisesti bonusrahana.

Riskittömät vedot kuuluu yleensä pelata 1×2-kohteisiin. Jos siis vaikkapa laitat Espanjan ja Ruotsin otteluun riskittömän vedon Espanjalle mutta ottelu päättyykin Ruotsin voittoon, saat riskittömällä vedolla rahasi takaisin. Huomaathan kuitenkin, että vaikka vedot itsessään ovatkin riskittömiä, tulee sinulla olla pelitililläsi rahaa, jotta voit lunastaa ne!

Tehostetut kertoimet

Tehostetut kertoimet ovat nekin nykyisin suosittu ja yleinen tapa palkita asiakkaita. Tehostettujen kertoimien kohteissa peliyhtiö ottaa tarkoituksenmukaisen riskin tarjoamalla valikoituun otteluun korkeampia voittokertoimia kuin mitä todennäköisyyksien valossa odotettaisiin. Siinä missä muut sivustot tarjoavat tiettyyn kohteeseen vaikkapa 2,5:n kerrointa, saattaa jokin vedonlyöntitoimisto siirtää pilkkua ja tarjota 25:n kerrointa!

Tehostetut kertoimet saattavat kokemattomaan silmään näyttää aivan uskomattoman hyvältä edulta – ja sitä ne pääasiassa ovatkin. Ainoa harmillinen seikka pelaajan kannalta piileekin useimmiten sallitussa maksimipanoksessa. Useimmiten tällaisiin kertoimiin ei nimittäin saa lyödä vetoa kuin vain euron tai pari, jolloin potentiaaliset voitot jäävät joka tapauksessa matalammiksi kuin voisi toivoa. Lisäksi saadut voitot saattavat olla oikean rahan sijasta kierrätettävää bonusrahaa, mikä tietenkin myös osaltaan heikentää tarjousta.

Ilmaisvedot

Kuten yllä totesimme, riskittömiä vetoja käyttäessään pelaajilla tulee olla valmiiksi rahaa pelitilillään. Ilmaisvedoilla tilanne on toinen, sillä pelaajat pääsevät lyömään vetoa täysin ilmaiseksi. Vedosta saadut voitot saa myös pitää – lukuun ottamatta panostettua vetoa itsessään. Jos siis saat 10 euron ilmaisvedon ja panostat sen kertoimelle 2,0, voit joko hävitä ilmaisvetosi tai voittaa 10 euroa. Saattaakin siis olla kannattavaa käyttää ilmaisvetonsa ennemmin johonkin astetta hieman korkeampaan kertoimeen, jolloin itselle jää enemmän voittorahaa käteen!

Aivan kuin muissakin bonustyypeissä, myös ilmaisvedoissa säännöt ja ehdot voivat vaihdella. Luethan ne siis ennakkoon ennen vedon tekemistä!

Cashback- eli käteispalautusbonus

Cashback-bonus on tarjolla tilanteisiin, joissa pelaaja häviää rahaa vedonlyöntisivustolle. Vedonlyöntiyritys saattaa tarjota asiakkailleen esimerkiksi 15 %:n cashbackin, jolloin hävityistä nettotappioista saa 15 % takaisin. Jos siis häviät viikon aikana 100 euroa vedonlyöntiin, saat siitä 15 euroa takaisin. Käteispalautusten säännöt ja ehdot sekä määrät vaihtelevat sivustokohtaisesti.

Mitkä vedonlyöntiyritykset tarjoavat vedonlyöntibonuksia jalkapallon EM-kisoihin?

Nykypäivänä lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille asiakkailleen ainakin jonkinlaisia tervetuliaisbonuksia. Tämän lisäksi myös tehostetut kertoimet, riskittömät vedot ja ilmaisvedot ovat suosittuja tapoja houkutella pelaajia keskittämään pelinsä nimenomaan tietyllä sivustolle. Jalkapallon EM-kisat tuovat paljon uusia silmäpareja betsaamisen maailmaan, ja asiakkaista taistelevat vedonlyöntitoimistot tietävät tämän hyvin.

Miten pääsen osalliseksi bonuskampanjoihin?

Bonuksista kiinnostuneena pelaajana sinun kannattaa aina lukea kaikkien bonustarjousten säännöt ja ehdot huolellisesti. Meidän sivustoltamme saat linkkejä alan parhaimmille vedonlyöntisivustoille, joista monet ovat täysillä mukana jalkapallon EM-kisoissa. Kampanjoihin pääset osalliseksi yleensä varsin vaivattomasti ihan vain liittymällä jäseneksi ja tutkimalla kunkin vedonlyöntisivuston kampanjoille pyhitettyä aluetta.