Vedonlyöntivinkit jalkapallon EM-kisoihin 2024

Etusivu » Vedonlyöntivinkit jalkapallon EM-kisoihin 2024
Vedonlyöntivinkit jalkapallon EM-kisoihin 20242023-11-02T09:15:48+02:00

ComeOn

Kun jalkapallon EM-kisat ovat käynnissä, herää monilla katsojilla halu ottaa osaa kisoihin muutenkin kuin vain otteluita seuraamalla. Suurin osa meistä ei pääse itse kentälle potkimaan palloa tai tuomaroimaan otteluita, mutta vedonlyönti mahdollistaa kuitenkin tavallista syvällisemmän immersion eli mukaanpääsyn. Lyömällä vetoa uppoudut syvemmälle urheiluilotteluun ja pääset pelaajien tavoin itsekin taistelemaan voitoista ja tappioista. Kun suosikkijoukkueesi tekee maalin tai voittaa, pääset juhlistamaan sitä reaaliajassa joukkueen kanssa!

Tänne sivulle olemme keränneet pelivinkkejä useisiin EM-jalkapallon otteluihin. Erityisesti meitä tietenkin kiinnostavat suomalaisnäkökulmasta Huuhkajien edesottamukset, mutta kyllähän jalkapalloa on mukava seurata myös silloinkin, kun Teemu Pukki tiimeineen lepää ja palautuu!

Viimeisimmät vedonlyöntivinkit jalkapallon EM-kisoihin 2022

Katso lisää uutisia

Kampanjat ja tarjoukset

Vedonlyönti EM-kisoissa

Kaikki itseään kunnioittavat suuret vedonlyöntitoimistot haluavat ilman muuta olla mukana aina silloin, kun maailmassa pelataan kiinnostavia ja merkittäviä mestaruusturnauksia. Vedonlyöntisivustojen myötä pääset lyömään vetoa lukuisista eri asioista, kuten yksittäisistä otteluista ja koko turnauksen voittajasta. Vedonlyöntikohteita on melkein loputtomasti joka ikiselle pelipäivälle. Vaikket tietäisi jalkapallosta vielä paljonkaan, voit silti olla mukana kannustamassa Suomea ja kokeilemassa onneasi eri vedonlyöntitapojen avulla!

Saadaksesi vetosi osumaan on sinun hyvä hieman valmistautua otteluihin ennakkoon. Voit esimerkiksi tutkia sitä, miten valitsemasi joukkue on pärjännyt otteluissaan viime aikoina. Sekä turnauksen aikana pelatut ottelut että sitä ennen pelatut harjoitusottelut voivat kertoa tärkeitä asioita joukkueen kisakunnosta ja vireestä.

EM-kisajoukkueisiin perehtyminen on aikaa vievää puuhaa, mutta se saattaa tarjota mukavan edun turnauksen veikkaamiseen. On hyvä esimerkiksi ottaa selvää siitä, mitkä pelaajat mahdollisesti ovat sivussa loukkaantumisten tai muiden syiden vuoksi. Urheilu-uutisten jatkuva seuraaminen auttaa sinua päivittämään tietämystäsi, jolloin voit lyödä vetoa itsevarmemmin ja voitokkaammin.

Vuoden 2021 jalkapallon EM-kisojen tuloksia on erityisen vaikea ennustaa, sillä monet ottelut pelataan kaupungeissa, joissa tietyillä mailla on kotikenttäetu. Kotona pelaamista pidetään jalkapallossa yleensä hyvinkin suurena asiana, ja mylvivän yleisön tuki nousee usein tällaisissa turnauksissa arvoon arvaamattomaan. Pitkät etäisyydet pelipaikkojen välillä heittävät nekin omanlaisiaan kapuloita rattaisiin. Myös näiden etäisyyksien tutkiminen saattaa antaa vedonlyöjille jonkinlaista etua, sillä siirrokset syövät aina valmistautumiselle ja palautumiselle varattua aikaa.

Paras vedonlyöntiyhtiö jalkapallon EM-kisoihin 2022

Pelaa ja lyö vetoa jalkapallon EM-kisoihin

Suurin osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa jalkapallon EM-kisoihin runsaasti erilaisia kohteita ja voittotapoja. Sen lisäksi, että voit lyödä vetoa yksittäisten otteluiden lopputuloksista, voit jo kauan ennen turnausta arvuutella koko turnauksen voittajaa. Kestää kauan aikaa, että tällaiset pitkän tähtäimen vedot ratkeavat, mutta samalla tällaiset kohteet voivat myös nousta tärkeäksi syyksi seurata kisojen etenemistä laajemminkin. Voittajakertoimet ovat usein ennen turnauksen alkua hyvinkin korkealla, joten ison voiton saaminen voi olla mahdollista verrattain pienellä vaivalla.

Alla on lista tavanomaisimmista vetokohteista jalkapallon EM-kisoissa vuonna 2021:

1X2

Kaikkein suosituinta on tietenkin lyödä vetoa yksittäisten otteluiden voittajista. 1×2-pelitavalla pääset veikkaamaan voittaako jompikumpi joukkueista vai päättyykö pelin varsinainen peliaika (mahdolliset lisäminuutit mukaan luettuna) tasan. 1 kuvastaa kotijoukkueen voittoa, x kuvastaa tasapeliä ja 2 kuvastaa vierasjoukkueen voittoa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tässä tapauksessa kotijoukkue tarkoittaa aina ensin otteluparin nimessä mainittua joukkuetta, eikä välttämättä sitä joukkuetta, joka oikeasti pelaa kotonaan. Suomi–Ruotsi-ottelussa Suomi olisi sis kotijoukkue, kun taas Ruotsi–Suomi-ottelussa Ruotsi olisi kotijoukkue!

Jalkapallon EM-kisojen pudotuspelivaiheessa ottelut eivät koskaan voi päättyä tasan, vaan varsinaisen peliajan jälkeen pelataan ensin jatkoaika ja sitten vielä mahdollinen rangaistuslaukauskilpailu. Myös näissä otteluissa risti (x) tarkoittaa nimenomaan varsinaisen peliajan lopputulosta. Halutessasi voit kuitenkin lyödä vetoa myös ainoastaan ottelun lopullisesta voittajasta, jolloin tasapelin mahdollisuus putoaa pois ja kertoimet voittajajoukkeille putoavat siinä samassa. Tämä johtuu tietenkin siitä, että oikean vaihtoehdon löytäminen kahden vaihtoehdon joukosta on verrattain helpompaa kuin kolmen vaihtoehdon joukosta.

Yli / Alle

Myös niin sanottuja Yli / Alle -kohteita on tarjolla kaikkiin EM-kisojen otteluihin. Tässä pelitavassa vedonlyöjä pyrkii arvaamaan, nähdäänkö tiettyjä ottelutapahtumia enemmän vai vähemmän kuin tietyn ennalta määritellyn arvon verran. Voit todennäköisesti veikata esimerkiksi sitä, tuleeko ottelussa yli vai alle 2 maalia, yli vai alle 3 maalia – ja niin edespäin. Maalien lukumäärän lisäksi veikattavissa voivat olla myös vapaapotkujen, kulmapotkujen, varoituksien ja paitsioiden lukumäärät.

Tarjotut kertoimet tällaisissa vetotyypeissä vaihtelevat sen mukaan, mitkä joukkueet ovat kentällä pelaamassa. Jos ottelu käydään kahden usein paljon maaleja tehtailevan joukkueen välillä, on vähämaalisilla vaihtoehdoilla tavallisesti verrattain korkeammat kertoimet. Jos taas nämä joukkueet harvemmin tekevät maaleja, ovat korkeamaaliset arvaukset lähtökohtaisesti arvokkaampia.

Yli / Alle -kohteiden määrä ja monipuolisuus vaihtelee sivustokohtaisesti. Lopulliset tulokset tarkastetaan aina viime kädessä virallisista lähteistä.

Tasoitukset

Tasoitusvedot saattavat aluksi kuulostaa heprealta aloitteleville vedonlyöjille, mutta myös ne ovat suosittuja pidempään vetoa lyöneiden keskuudessa. Tasoitusvedoissa pelaajat voivat antaa kuvitteellisen etumatkan toiselle joukkueista. Tällöin ottelut eivät siis alakaan 0–0-tilanteesta, vaan jostakin muusta tilanteesta. Jos kisoissa vaikkapa nähtäisiin Suomen ja Saksan välinen ottelu, voisit haluta antaa Suomelle kolmen maalin etumatkan (Suomi +3). Tämä tarkoittaisi sitä, että voittosi osumiselle riittäisi, että Saksa ei voittaisi Suomea useammalla kuin kahdella maalilla. Vaikka aito lopputulos siis olisi Saksan hyväksi esimerkiksi 0–2, päättyisi Suomelle kohdistamasi veto 3–2 eli Suomen – ja tekemäsi vedon – voittoon.

Etumatkan antaminen mahdollistaa 1×2-tyylisen veikkaamisen myös sellaisissa peleissä, joissa et välttämättä oikeasti usko suosikkisi voittoon. Näiden vetokohteiden kertoimet vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon etu- tai takamatkaa joukkueilla annat.

Pitkän tähtäimen vedot

Pitkän tähtäimen vedot ovat juuri sellaisia kuin miltä ne kuulostavatkin: vetoja, joita pelataan pitkällä tähtäimellä. Kaikkein tavanomaisin pitkän tähtäimen vetotyyppi on EM-turnauksen voittajan veikkaaminen. Monet vedonlyöntitoimistot ovat nimenneet Englannin turnauksen ennakkosuosikiksi. Englannin voittokerroin on ennen kisoja noin 6,00:n huitteilla. Jos kuitenkin uskot esimerkiksi Suomen voittoon, voit saada sille parhaimmillaan jopa 200:n kertoimen riippuen siitä, missä päätät vetosi lyödä. Tällaisia vetoja varten kannattaa ehdottomasti lyödä veto siellä, missä sille on luvassa paras kerroin!

Toinen pitkän tähtäimen vetotyyppi on turnauksen paras maalintekijä. Käytännössä tässä vetotyypissä veikataan, kuka turnauksen pelaajista tulee tekemään kaikkein eniten maaleja turnauksen aikana. Mikäli haluat veikata parasta maalintekijää, kannattaa yleensä valita sellainen pelaaja, joka pelaa hyökkääjän paikalla ja on joukkueessaan suurimmassa maalintekovastuussa. Lisäksi kannattaa pääasiassa pitäytyä pelaajissa, joiden joukkueilla on hyvät mahdollisuudet päästä pitkälle turnauksessa. Mitä pidemmälle joukkue pääsee, sitä enemmän maalintekijöillä on aikaa ja mahdollisuuksia tehdä maaleja.

Yleistä tietoa pelivinkeistämme

Tarjoamiimme pelivinkkeihin tulisi suhtautua eräänlaisena tulitukena sinulle, joka haluat osallistua EM-lopputurnauksen veikkaamiseen. Me keräämme yhteen tietoa edellisistä kohtaamisista, tämänhetkisestä pelivireestä ja monista muista asioista. Tällä tavoin pyrimme muodostamaan asianmukaisen kokonaiskuvan kunkin joukkueen mahdollisuuksista.

Vinkkimme ovat aina vain ehdotuksia – eivät siis takuita siitä, miten voitat rahaa. Ethän siis koskaan pelaa rahalla, jota sinulla ei ole varaa hävitä!

Tarjoatteko vedonlyönvinkkejä myös EM-turnauksen aikana?

Kirjoittajajoukkomme on jo vuosien ajan seurannut lukuisia suuria mestaruusturnauksia ja tuntee vedonlyöntialan kuin omat taskunsa. Tulet taatusti löytämään sivustoltamme päivittäisiä vinkkejä kesän suurimpaan futisjuhlaan!

Kannattaako jalkapallon EM-kisojen aikana lunastaa vedonlyöntibonuksia?

Suurin osa vedonlyöntisivustoista tulee todennäköisesti tarjoamaan peleihin tehostettuja kertoimia, ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Me linkkaamme sinulle aina parhaat edut tällä sivustolla!