Suomen Palloliitto uutisoi maanantaina, että Huuhkajat pelaavat kaksi äärimmäisen kovaa harjoitusottelua maaliskuun maaottelutauolla.

Huuhkajilla piti olla tammikuussa talvileiri Portugalissa, minkä aikana joukkueen oli tarkoitus kohdata Ruotsi kahdesti. Leiri kuitenkin jouduttiin perumaan Euroopan heikentyvän koronatilanteen vuoksi.

Nyt Suomen Palloliitto on kuitenkin onnistunut sopimaan kaksi äärimmäisen kovaa harjoitusottelua maaliskuun maaottelutauolle. Suomi kohtaa 26. maaliskuuta Islannin ja 29. maaliskuuta Slovakian.

Kumpikin otteluista pelataan Espanjassa Murcian kaupungissa. Pelit pelataan Enrique Roca de Murcia -stadionilla. Otteluiden tarkat alkamisajat ilmoitetaan myöhemmin.

– Saimme juuri sellaiset vastustajat kuin halusimme. Nämä pelit valmistavat meitä kesäkuun Nations Leaguen otteluihin. Erittäin sopivat vastustajat. Menemme hyviin olosuhteisiin ja saimme sellaisen peliohjelman, kuin toivoimme. Pelien ajankohdat ja se, että olemme samassa paikassa, mahdollistavat myös harjoittelun. Lisäksi kyseessä on kansainvälinen pelipäiväikkuna eli saamme lähtökohtaisesti parhaan mahdollisen joukkueen, päävalmentaja Markku Kanerva kertoo.

Suomen seuraavat kilpailulliset ottelut ovat edessä kesäkuussa, kun Kansojen liigan seuraava kausi pyörähtää käyntiin. Huuhkajat aloittavat Kansojen liigan kohtaamalla Bosnia ja Hertsegovinan sekä Montenegron kotonaan kesäkuun 4. ja 7. päivä. Tämän jälkeen ovat vuorossa vieraspelit Romaniaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Kansojen liigan lohkovaiheen kaksi viimeistä ottelua pelataan syyskuussa.


Borussia Dortmund - Real Madrid