ComeOn

Kuva: Wallpaperflare.com

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue aloittaa historiansa ensimmäiset arvokisat lauantaina, kun se kohtaa Kööpenhaminassa Tanskan. Tästä alkaa kahdeksan mittainen jännittävä puserrus, jonka aikana Huuhkajat yrittivät selvitä lohkonsa kahden parhaan joukkoon ja sitä kautta EM-kisojen pudotuspeleihin. Tanska-ottelun jälkeen Huuhkajat kohtaavat keskiviikkona 16.6. Venäjän ja maanantaina 21.6. Belgian.

Yle näyttää kaikki Suomen pelit Yle TV2-kanavallaan sekä Yle Areena -suoratoistopalvelussa. Kaikki Suomessa olevat henkilöt voivat katsoa Huuhkajien pelejä maksuttomasti joko TV:n tai livestriimin välityksellä. Ulkomailla katselu onnistuu maksutta VPN:n avulla. Myös vedonlyöntiyhtiö NordicBet lähettää kaikista Suomen peleistä maksuttoman livestriimin rekisteröityneille asiakkailleen.

Huuhkajien otteluohjelma EM-kisojen alkulohkossa:

  • Lauantai 12.6. klo 19:00 Tanska – Suomi (Kööpenhamina) Yle TV2, Yle Areena & NordicBet
  • Keskiviikko 16.6. klo 16:00 Venäjä – Suomi (Pietari) Yle TV2, Yle Areena & NordicBet
  • Maanantai 21.6. klo 22:00 Suomi – Belgia (Pietari) Yle TV2, Yle Areena & NordicBet

Otteluiden alkamisajat ovat ilmoitettu Suomen ajassa.

Jos Suomi pääsee alkulohkostaan jatkoon, riippuu seuraavan ottelun ajankohta ja paikkakunta siitä, millä sijalla joukkue on lohkossaan ollut.

Jos Huuhkajat onnistuisivat lyömään koko jalkapalloilevan maailman ällikällä ja voittamaan oman lohkonsa, pelaisivat he puolivälierän Sevillassa, Espanjassa 27.6. klo 22:00. Jos Suomi taas tulee lohkonsa toiseksi, on joukkueen puolivälierä 26.6. klo 19:00 Hollannin pääkaupungissa Amsterdamissa.

Jos Suomi taas menee pudotuspeleihin lohkokolmosena, pelaa se puolivälieräottelunsa joko 28.6. klo 22:00 Romanian Bukarestissa tai 29.6. klo 22:00 Skotlannissa, Glasgowssa.

Myös kaikki Huuhkajien pudotuspelit tullaan televisioimaan maksutta Ylen TV-kanavilla sekä Yle Areena -suoratoistopalvelussa.

Koko kisojen otteluohjelman voi katsoa otteluohjelma-sivultamme.