ComeOn

Huuhkajat pelaa maaliskuun maaottelutauolla kaksi harjoitusottelua. Pikkuhuuhkajat puolestaan kohtaa harjoitusottelussa Romanian ja EM-karsintapelissä Kroatian. Kummankin joukkueen kokoonpanoon on jouduttu tekemään viime hetkien muutoksia.

Vastikään jatkosopimuksen tehnyt Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva julkaisi joukkueensa kokoonpanon tällä viikolla Islantia ja ensi viikolla Slovakiaa vastaan käytäviin harjoitusotteluihin. Viikonloppu aiheutti kuitenkin muutoksia Huuhkajien Espanjaan matkaavaan leiriryhmään.

Alun perin joukkueeseen nimetyistä pelaajista Onni Valakari, Lassi Lappalainen ja Robert Taylor joutuvat jättämään Espanjan leirin väliin.

Valakari joutuu jättämään maajoukkuekomennuksen väliin sairastumisen takia. Lappalaista puolestaan vaivaa nilkkavaiva. Taylorin poisjäännin syytä ei tarkennettu Palloliiton tiedotteessa.

Kolmikon tilalle Huuhkajien siiville on nostettu Mikael Soisalo ja Santeri Hostikka. HJK:ssa pelaava Hostikka debytoi maajoukkueessa syyskuussa. Riga FC:ssä pelaavalle Soisalolle kutsu maajoukkueeseen on uran ensimmäinen. Soisalon lisäksi mukana Espanjassa olevista pelaajista Miro Tenho, Richard Jensen, Miska Ylitolva ja Lucas Lingman odottavat vielä maajoukkuedebyyttiään.

Suomi kohtaa Islannin lauantaina klo 18:00 ja Slovakian ensi viikon tiistaina klo 19:00.

Myös U21-joukkueeseen muutoksia

Myös Pikkuhuuhkajien kahteen EM-karsintapeliin valmistautuvaan joukkueeseen on jouduttu tekemään viime hetken muutoksia. Sunnuntaina Romaniaan matkustaneesta joukkueesta jäävät sivuun Kalle Katz sekä Anthony Olusanya. Päävalmentaja Juha Malinen on nostanut kaksikon tilalle KuPS:n Axel Vidjeskogin sekä AC Oulun Niklas Jokelaisen.

Suomen U21-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Romanian Bukarestissa perjantaina klo 17:15. Sen jälkeen joukkue matkustaa Kroatiaan, jossa se pelaa EM-karsintaottelun isäntäjoukkuetta vastaan tiistaina klo 19:00. Pikkuhuuhkajat on tällä hetkellä karsintalohkonsa neljäntenä, mutta on pelannut ottelun vähemmän edellä olevaa Itävaltaan nähden.