ComeOn

Huuhkajien Onni Valakari onnistui eilen maalinteossa, kun hänen joukkueensa Pafos FC kaatoi AEL Limassolin Kyproksen liigan kamppailussa. Viidennellä minuutilla syntynyt maali jäi ottelun ainokaiseksi.

Onni Valakari,22, jatkoi upeita otteitaan Pafos FC:n paidassa AEL Limassolia vastaan. Suomalainen esiintyi pirteästi koko ottelun ajan ja iski pelin ainoan maalin. Maali oli Valakarille jo kauden kuudes täysosuma ja hän jakaa sarjan maalipörssin toista sijaa.

Viidennellä minuutilla puolustuksesta lähetetty pitkä pystypallo tavoitti joukkueen hyökkääjän Jairo de Macedo da Silvan rangaistusalueen rajalta. Brasilialainen otti pallon kauniisti haltuun ja jatkoi takaviistoon Valakarille, joka sijoitti pallon varmasti takakulmaan jättäen AEL Limassolin maalivahdin Vozinhan vaille mahdollisuuksia.

Pafos vahvisteli näin asemiaan sarjan neljännellä sijalla. 13 ottelun jälkeen joukkue on voittanut 4 kertaa, pelannut kuudesti tasan ja hävinnyt kolmesti. Limassolin kausi on sujunut alavireisesti ryhmän ollessa sarjan yhdeksännellä sijalla kahdentoista joukkueen sarjassa. Ryhmä on pelannut 12 ottelua, joista se on voittanut kolme, pelannut 3 kertaa tasan, sekä hävinnyt kuudesti.

Valakarin näytöt maajoukkueeseen puhuvat puolestaan – Markku Kanervalle lisää päänvaivaa

Huuhkajissa yhdeksän ottelua pelannut ja kertaalleen maalinteossa onnistunut Valakari on pelaaja, jonka kehityskäyrä näyttää jyrkästi ylöspäin. Mies on nuoresta iästään huolimatta näyttänyt kykenevänsä esiintymään tasaisesti illasta toiseen. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan juonikkaat oivallukset tuovat valtavan lisän Pafosin pelaamiseen. Lopullinen läpimurto Huuhkajiin on vielä tekemättä, mutta hyvien esitysten jatkuessa se on vain ajan kysymys. Näin kovan luokan pelimiestä ei ole varaa pitää penkillä Suomen maajoukkueessa.

Lähde: Huuhkajat.com