Kuva: Wallpaperflare.com

Tanskan ja Suomen välinen ottelu on keskeytetty sairastapauksen vuoksi. Christian Eriksen lyyhistyi kesken pelin liikkumattomana kentän pintaan. Lopulta hänet vietiin kentältä paareille Tanskan muiden pelaajien blokatessa kameroiden näkyvyyden.

Suomen avaus oli odotettu. Joukkueen kapteeni Tim Sparv oli kuin olikin pelikunnossa ja aloitti Glen Kamaran ja Robin Lodin kanssa keskikentällä. Ainoana pienenä yllätyksenä voikin pitää Lodin pelaamista keskikentällä ja Joel Pohjanpalon aloittamista Teemu Pukin kärkiparina.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli todella rikkonaista peliä. Peli jouduttiin pysäyttämään useaan otteeseen Huuhkajien pelaajien loukkaantumisten vuoksi. Niin Pukin, Jere Urosen kuin Daniel O’Shaughnessyn vammat aiheuttivat sydämen tykytyksiä joukkueen kannattajille. Suomen onneksi jokainen pelaajista kuitenkin pystyi jatkamaan ottelua täysissä voimissaan.

Huuhkajien osalta peli oli todella hermostunutta. Joukkue aloitti pelin terävästi, mutta sen jälkeen Tanska otti ottelun komentoonsa, eikä Suomi onnistunut rakentamaan käytännössä yhtään kontrolloitua hyökkäystä.

Vain hetki ennen taukovihellystä Tanskan Eriksen lyyhistyi maahan ilman kontaktia. Lääkintähenkilökunta joutui elvyttämään elotonta Eriksenia aikansa. Lopulta tanskalainen kuljetettiin paareille pois kentältä. Stadionilla olevat katsojat yltyivät taputuksiin, mikä antaa toivoa siitä, ettei tilanne ole pahin mahdollinen.

Eriksenilla oli kentältä poistumisen aikana silmät auki ja hän pystyi liikuttamaan käsiään. Tilanteesta tiedotettiin, ettei hengenvaaraa enää ole. Muuta tietoa pelaajan kunnosta ei ole vielä julkaistu.

Ottelun jatkosta ei vielä annettu virallista tiedotetta. Uutisoimme tällä sivustolla, kun ottelun jatkosta tai Eriksenin tilanteesta tiedetään enemmän


Bayern Munich - Real Madrid
Borussia Dortmund - PSG