Teemu Pukin edustama Norwich kyntää syvällä. Suomalainen joutui sairastumisen takia seuraamaan sivusta, kun hänen joukkueensa kärsi tylyn 3-0 tappion Crystal Palacen vieraana.

Huuhkajien ykköspyssyn Teemu Pukin kausi on ollut seurajoukkuetasolla synkkä. Norfolkilaiset ovat tehneet 19 ottelun aikana vain 8 maalia, joista Pukki on viimeistellyt viisi. Kotkalainen on siis tehnyt oman osansa, mutta tulitukea ei tule mistään suunnasta.

Tiistaina Crystal Palace oli kotonaan vahvempi Odsonne Edouardin, Jean-Pihilippe Matejan, sekä Jeffrey Schluppin maaleilla. Molemmilta joukkueilta puuttui ottelusta useita pelaajia, mutta tasoero Palacen hyväksi kävi kuitenkin erittäin selväksi. Norwichin päävalmentaja Dean Smith oli kamppailun jälkeen tyytymätön omiensa tekemiseen.

– Olen pettynyt varsinkin tapaan, jolla tänään päästimme maaleja. Olisi tästä voinut saada taistelun aikaiseksi, mutta ne avausjakson lopun kaksi takaiskua tappoivat tämän pelin, Smith linjasi.

Ottelun avausmaali syntyi Edouardin toimesta rangaistuspotkusta, kun tuomarit näkivat Norwich-puolustuksen rikkovan kotijoukkueen Will Hughesia.

– Hughes kalasteli sen rankkarin. Itse tuomiosta en voi valittaa silti. Pikemmin jäi tunne, että olimme aivan liian passiivisia omalla puolustusalueellamme, Smith manasi.

Norwichin poissaololista on synkkää luettavaa ja juuri ennen ottelua joukkueelle tuli lisää jobin postia.

– Kolme kaveria putosi eilen ringistä. Max AaronsTeemu Pukki ja Todd Cantwell. Nämä ovat vaikeita aikoja. Ei pelkästään meidän joukkueelle vaan kaikille. Meillä on nuori joukkue ja vastustajalla oli enemmän kokeneita pelaajia. Se näkyi kentällä. Kaksinkamppailuissa jäimme jalkoihin.

Smith jakoi kritiikkiä myös Valioliigalle. Miehen mukaan ottelutahti on liian tiivis, eikä pelaajien terveyttä ajatella riittävästi.

– Jos tämä on, mitä Valioliiga haluaa, niin olkoon sitten. Ei tässä tilanteessa pitäisi olla kahta peliä kolmen päivän sisään. Pelaajia kasaantuu loukkaantuneiden listalle vain entistä enemmän.

Lähde: Valioliiga.com