Robin Lodin polven nivelkierukka repesi, minkä vuoksi huuhkajatähti joutuu usean kuukauden sairaslomalle. Huuhkajat pelaa seuraavat EM-karsintaottelunsa kesäkuussa.

Huuhkajien avainpelaajiin kuuluva Robin Lod joutuu jättämään kesäkuun EM-karsintaottelut väliin loukkaantumisen takia. Huuhkajat kohtaa kesäkuun 16. päivä Slovenian ja kolme päivää myöhemmin Kazakstanin kotonaan.

Lodin seura Minnesota United kertoo verkkosivuillaan, että suomalaispelaajan oikean polven nivelkierukka repesi ottelussa Houston Dynamoa vastaan. Vamma vaatii leikkaushoitoa ja pitää keskikenttäpelaajan sivussa kuukausien ajan.

Kuntoutuksen pituuden puolesta myös syyskuussa pelattavat karsintaottelut Kazakstania ja Tanskaa vastaan ovat vaarassa jäädä väliin. Jos kuntoutuksessa ei kuitenkaan ilmene ongelmia, pitäisi Lodin pystyä palaamaan harjoittelun pariin vielä kesän aikana.

Suomi on tällä hetkellä EM-karsintalohkonsa neljäntenä kolmella pisteellä, mutta tasapisteissä Tanskan, Pohjois-Irlannin ja Kazakstanin kanssa. Slovenia johtaa lohkoa kuudella pisteellä. San Marinon pistetili on vielä avaamatta, ja joukkue on lohkon viimeisenä. Huuhkajat pelaa syyskuun jälkeen karsintaotteluita vielä lokakuussa ja marraskuussa.