Kesällä siirtohuhuissa pyörinyt Joel Pohjanpalo on tehnyt FC Venezian kanssa pitkän jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää helsinkiläisen Venetsiassa vuoteen 2027 asti.

Huuhkajien avainpelaajiin kuuluva Joel Pohjanpalo on tehnyt uuden vuoteen 2027 asti ulottuvan sopimuksen FC Venezian kanssa. Pohjanpalon edellinen sopimus olisi päättynyt kesällä 2025.

Helsinkiläinen saapui Venetsiaan elokuussa 2022 Bayer Leverkusenista, jonka sopimuspelaajana hän oli jopa kahdeksan vuoden ajan. Pohjanpalo ei kuitenkaan koskaan saanut kunnon näytönpaikkaa saksalaisseurassa, vaan vietti ajastaan yli puolet lainalla muissa seuroissa. Venezia maksoi hyökkääjästä Leverkusenille 2,5 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Heti ensimmäisellä kaudellaan Italiassa Pohjanpalo iski 19 maalia ollen Serie B:n maalipörssin kakkonen. Myös kuluva kausi on alkanut Huuhkajien hyökkääjältä hienosti, sillä helsinkiläinen on pelannut kahdeksassa ottelussa lähes täydet minuutit ja viimeistellyt neljä maalia. Pohjanpalo toimii tällä kaudella myös Venezian kapteenina.

29-vuotiasta hyökkääjää vietiin kesän siirtohuhuissa useampaan seuraan. Pohjanpalo onkin myöntänyt käyneensä neuvotteluita esimerkiksi usean Serie A -seuran kanssa. Lopulta suomalainen päätti kuitenkin itse jäädä Veneziaan.

Italian pääsarjassa pelaaminen saattaa kuitenkin toteutua myös Venezian paidassa. Myös Jesse Jorosen edustama seura selvisi viime kaudella viimeisenä joukkueena mukaan Serie B:n nousukarsintoihin. Myös tämä kausi on lähtenyt liikkeelle hienosti, sillä Venezia on tällä hetkellä sarjan viidentenä.


Bayern Munich - Real Madrid
Borussia Dortmund - PSG