Velobet

Huuhkajien puolustaja Jere Uronen jättää majoukkueen kesken meneillään olevan maaotteluikkunan ja matkustaa takaisin seurajoukkuetehtäviin Yhdysvaltoihin. Palloliiton tiedotteessa korostetaan, että päätös tehtiin yhteistyössä Urosen, Urosen seuran Charlotte FC:n ja maajoukkueen kesken.

Urosen seura Charlotte FC pelaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa MLS:n runkosarjaottelun FC Cincinnatia vastaan. Huuhkajat puolestaan pelaa tiistaina klo 19:00 harjoitusottelun Viroa vastaan Olympiastadionilla. Suomen mahdollisuudet ensi kesän EM-kisoihin menivät, kun joukkue hävisi Walesille Cardiffissa viime viikon torstaina.

– Charlottesta oltiin meihin yhteydessä ja kysyttiin tällaista vaihtoehtoa. Kävimme keskustelun päävalmentaja Dean Smithin kanssa. He pelaavat nyt maaotteluikkunan aikana – se on ikävä tilanne pelaajille, jotka haluavat palvella sekä seura- että maajoukkuettaan. Mielellämme olisimme Jeren pitäneet joukkueessa, mutta nämä ovat aina tapauskohtaisia asioita, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoi Palloliiton tiedotteessa.


Bayern Munich - Arsenal
Manchester City - Real Madrid