Naisten Kansojen liigan 2023-24 välierät pelataan tänään ja mitaliottelut ensi viikon keskiviikkona. Neljä joukkuetta taistelee vielä naisten Nations Leaguen ensimmäisestä mestaruudesta ja kahdesta paikasta Pariisin olympialaisiin.

Nations Leaguen finaaliturnaus pelataan kokonaisuudessaan tämän viikonlopun ja ensi viikon aikana. Naisten Kansojen liigan kaksi välieräottelua pelataan tänään, kun Ranska ja Saksa sekä Espanja ja Hollanti iskevät yhteen tavoitteenaan kaikkien aikojen ensimmäisen naisten Nations League -turnauksen voitto.

Kansojen liigan voiton lisäksi kaksi finaaliturnaukseen päässyttä maata saa paikan Pariisissa järjestettäviin vuoden 2024 kesäolympialaisiin. Ranska on olympialaisten järjestäjänä varmasti mukana, ja kolmesta muusta finaaliturnauksen maasta kaksi parasta edustaa niin ikään Eurooppaa ensi kesän olympialaisissa.

Nations Leaguen pronssiottelu ja finaali pelataan ensi keskiviikkona, 28. helmikuuta. Loppuottelun kotietu on joko Espanjalle tai Hollannilla, riippuen siitä, kumpi joukkue finaaliin etenee.

Naisten kansojen liigan 2023-2024 lopputurnaus

Välierät

23. helmikuuta
Espanja – Hollanti (Sevilla)
Klo 22:00

Ranska – Saksa (Lyon)
Klo 22:00

Mitaliottelut

28. helmikuuta

Pronssiottelu
Välierän 1 häviäjä – Välierän 2 häviäjä

Finaali
Välierän 1 voittaja – Välierän 2 voittaja


Espanja - Englanti