Tanskan joukkue Suomea vastaan ensi viikon sunnuntain EM-karsintaotteluun julkistettiin tiistaina. Päävalmentaja Kasper Hjulmand nimesi syyskyyn karsintaotteluihin 23 pelaajaa. Ottelu Huuhkajia vastaan alkaa klo 19:00 ja sen näyttää Yle TV2.

Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand on nimennyt todella nimivahvan joukkueen syyskuun EM-karsintaotteluihin. Tanska pelaa ensin San Marinoa vastaan kotonaan torstaina 7. syyskuuta ja kohtaa sitten Suomen Olympiastadionilla sunnuntaina 10. syyskuuta.

Karsintalohkoon selvänä ennakkosuosikkina lähtenyt Tanska on hieman kompuroinut ja onkin vasta lohkon kolmantena, kaksi pistettä Suomea perässä. Takana ovat muun muassa yllätystappio Kazakstanille sekä tasapeli vieraissa Sloveniaa vastaan. Tanska ei kuitenkaan ole vielä kohdannut lohkon pisteautomaattina toimivaa San Marinoa, josta kaikki muut joukkueet ovat jo hakeneet yhden voiton.

Tanskalla on kasassa todella nimivahva joukkue, josta löytyy muun muassa seitsemän Englannin Valioliigassa pelaavaa pelaajaa.

Tanskan joukkue Suomea vastaan Olympiastadionilla

Maalivahdit:
Kasper Schmeichel
Frederik Rönnow
Mads Hermansen

Puolustajat:
Joakim Maehle
Jens Stryger Larsen
Andreas Christensen
Victor Nelsson
Simon Kjaer
Joakim Andersen
Alexander Bah

Keskikenttäpelaajat:
Christian Eriksen
Thomas Delaney
Christian Nörgaard
Morten Hjulmand
Pierre-Emile Höjbjerg
Mathias Jensen
Mikkel Damsgaard

Hyökkääjät:
Martin Braithwaite
Rasmus Höjlund
Jonas Wind
Yussuf Yurary Poulsen
Andreas Skov Olsen
Jesper Lindström