ComeOn

Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss ja laitapelaaja Lassi Lappalainen eivät matkusta joukkueen mukana vierasotteluihin Romaniaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Huuhkajat aloitti taipaleensa tämän kauden Uefa Nations Leaguessa kahdella kotiottelulla viime viikon lauantaina ja tämän viikon tiistaina.

Lauantaina joukkue pelasi kirvelevän tasapelin Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Voitto lipui käsistä viime hetkillä, sillä vierasjoukkue tasoitti pelin toisen puoliajan lisäajalla. Tiistaina Suomi puolestaan dominoi kenttätapahtumia pelaajiaan kierrättänyttä Montenegroa vastaan ja otti täysin ansaitun 2–0 voiton.

Kotiotteluiden jälkeen on vuorossa kaksi vieraspeliä. Ensin Huuhkajat matkustaa Romaniaan, jossa se pelaa kotijoukkuetta vastaan lauantaina klo 21:45 Suomen aikaa. Tiistaina on vuorossa vierasottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan Zenicassa samaan aikaan.

Kummassakin Olympiastadionilla pelatussa ottelussa vaihdosta kentälle päässyt Marcus Forss joutuu kuitenkin jättämään vieraspelireissun väliin. Brentfordin hyökkääjä loukkasi jalkansa tiistaina Montenegroa vastaan eikä ole pelikunnossa kahdessa tulevassa ottelussa.

Myös Lassi Lappalainen jää sivuun joukkueen vahvuudesta. Montréalin pelaaja antoi tiistai-iltana positiivisen koronavirusnäytteen, minkä johdosta hänet on asetettu eristyksiin muun joukkueen toiminnasta. Muilla Huuhkajien pelaajilla ei ole esiintynyt koronan oireita.

Huuhkajien kokoonpanoon ei ainakaan tässä kohtaa nosteta uusia pelaajia sivuun jäävien tilalle.