ComeOn

Kuva: Wallpaperflare.com

Miesten EM-kisoihin valmistautuva futsalmaajoukkue kohtaa joulukuussa Kroatian kahdesti kotonaan. Ottelut pelataan 19.12. Espoossa ja 20.12. Tampereella. Joukkueen kokoonpanoon viimeisiin otteluihin ennen alkuvuoden EM-kisoja nimettiin 19 pelaajaa.

Suomen miesten futsalmaajoukkue kokoontuu EM-kisoihin valmistavalle leirille maanantaina 13.12. Leirityksen päätteeksi joukkue pelaa kaksi harjoitusottelua niin ikään EM-kisoihin valmistautuvaa Kroatiaa vastaan. Sunnuntaina 19.12. klo 15:00 alkava ottelu pelataan Espoon Opinmäen liikuntahallissa. Päivää myöhemmin joukkueet kohtaavat Tampereella Kauppi Sports Centerissä. Ottelu alkaa klo 18:00.

Kroatia-ottelut ovat pelaajille viimeinen mahdollisuus antaa näyttöjä ennen tammikuussa alkavia EM-kisoja. Tamperelaislähtöinen, nykyisin Jyväskylässä asuva ja Kampuksen Dynamoa edustava Lassi Lintula korostaakin otteluiden merkitystä. Lintula on innoissaan myös siitä, että valmistavat ottelut päästään pelaamaan Suomessa.

– Kiva päästä pikkuhiljaa taas pelaan vähän pidemmän tauon jälkeen. Pelit Kroatiaa vastaan on viimeinen ja tärkeä tapahtuma ennen kisoja, ja on siistiä pelata maaotteluita taas Suomessa ja erityisesti Tampereella, Lintula sanoi Palloliiton haastattelussa.

Suomen maajoukkue joulukuun Kroatia-otteluihin

Maalivahdit (4):
Kasper Kangas, Akaa Futsal
Antti Koivumäki, GFT
Niila-Ville Laitinen, KaDy
Juha-Matti Savolainen, KaDy

Kenttäpelaajat (15):
Henri Alamikkotervo, GFT
Panu Autio, GFT
Miika Hosio, GFT
Jere Intala, KaDy
Jarmo Junno, Vieska FS
Juhana Jyrkiäinen, Akaa Futsal
Jani Korpela, Torpedo Nižni Norgorod
Sergei Korsunov, KaDy
Jukka Kytölä, KaDy
Mikko Kytölä, KaDy
Lassi Lintula, KaDy
Jussi Nyström, Akaa Futsal
Tuukka Pikkarainen, FC Kemi
Olli Pöyliö, Liikunnan Riemu
Iiro Vanha, Akaa Futsal