Velobet

West Ham United aloittaa yhteistyön suomalaisen hengitysharjoituslaitteita valmistavan yrityksen kanssa.

Suomalainen hyvinvointialan yritys WellO2 on lähtenyt englantilaisen West Ham Unitedin yhteistyökumppaniksi. Valioliigassa pelaava West Ham ottaa suomalaisyrityksen valmistavan hengitysharjoituslaitteen osaksi harjoitusohjelmaansa. WellO2 ja West Ham julkaisivat yhteistyön torstaina.

Yhteistyö on ainutlaatuinen, sillä WellO2 on historian ensimmäinen hengitysterveyskumppani Valioliigassa. West Ham on lisäksi hallitseva Euroopan Konferenssliigan voittaja.

– Odotamme innolla yhteistyötä WellO2-tiimin kanssa. Tehokkaan hengitystekniikan merkitystä ja keuhkokapasiteetin maksimointia ei voi aliarvioida jalkapallossa. Odotamme innolla, kuinka saamme WellO2-harjoittelun hyödyt parhaalla tavalla osaksi pelaajiemme voima- ja ylläpitoharjoittelua ja näemme WellO2:n arvokkaana voimavarana joukkueen tukemisessa, Richard Collinge, West Hamin Unitedin suorituskyky-yksikön johtaja, sanoo tiedotteessa.

WellO2:n julkaiseman tiedotteen mukaan yhteistyön tavoitteena on West Hamin pelaajien suorituskyvyn parantaminen sekä hengitysterveyden yleinen edistäminen. West Ham korostaa omassa tiedotteessaan, että yhteistyön tavoitteena on tukea ammattiurheilijoiden suorituskyvyn tehostamista, mutta myös puhua terveellisten elämäntapojen ja hengitysongelmien ehkäisemisen puolesta.

– Hengitys ja hengitysterveyden tärkeys on viime vuosina saanut merkittävää huomiota. Yhteistyö West Ham Unitedin kanssa edistää tätä tietoisuutta niin huippu-urheilussa kuin hengitysongelmien hoidossa yleensäkin. West Ham Unitedin lähestymistapa terveyteen ja suorituskykyyn sopii täydellisesti missioomme, WellO2:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki kertoo.

WellO2-laitteita on myyty maailmanlaajuisesti yli 100 000. Hengitysharjoituslaitteen on todettu kliinisesti parantavan keuhkojen toimintaa ja helpottavan hengitykseen liittyviä oireita.

West Hamin pelaajat eivät suinkaan ole ainoat huippu-urheilijat, jotka ovat ottaneet WellO2-laitteen osaksi harjoitteluaan. Suomalaisista huippu-urheilijoista laitetta ovat kertoneet käyttävänsä ainakin hiihtäjä Krista Pärmäkoski ja sisäsoudun maailmanennätysmies Joel Naukkarinen.


Bayern Munich - Arsenal
Manchester City - Real Madrid