ComeOn

Kuva: Uefa

Jalkapallon EM-kisat lähentyvät huipennustaan. Perjantaina 2.7. ja lauantaina 3.7. pelataan jo turnauksen puolivälierät, joiden jälkeen jäljellä on enää neljä Euroopan parasta maajoukkuetta. Välierät pelataan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona, ja kisat huipentuvat sunnuntaina 11.7. Wembleyllä pelattavaan finaaliin.

Kuten EM-kisojen kaikki muutkin ottelut, myös puolivälierät ovat maksutta katsottavissa Ylen TV-kanavilta ja Yle Areena -suoratoistopalvelussa. Kaikki ottelut näytetään Yle TV2 -kanavalla. Itse pelin lisäksi jokaiseen TV-lähetykseen kuuluu kattava ennakkostudio, jossa Ylen asiantuntijaraati ruotii kummankin joukkueen peliesitykset turnauksessa tähän asti sekä mahdollisuudet edetä välieriin.

Suomalaiset fanit ovat jalkapallon arvokisojen suhteen onnellisessa asemassa, sillä sekä EM- että MM-kisojen ottelut on Suomessa pakollista näyttää maksuttomilla TV-kanavilla. Pitkälti sen takia saamme nauttia Ylen laadukkaista jalkapallolähetyksistä arvokisoista toisiin. Sama toistuu myös tämän kesän EM-kisoissa.

Välieräparitkin ovat jo määritelty etukäteen. Ensimmäisessä välierissä kohtaavat voittajat ottelupareista Espanja – Sveitsi ja Italia – Belgia. Toisessa välieräparissa ottavat puolestaan yhteen Tšekin ja Tanskan sekä Ukrainan ja Englannin välisten ottelujen voittajat. Kumpikin välieräottelu pelataan Lontoossa.

Puolivälieräottelut pelataan Pietarissa, Münchenissä, Bakussa ja Roomassa.

Jalkapallon EM-kisojen puolivälieräottelut:

  • Espanja – Sveitsi 2.7. klo 19:00 Yle TV2 ja Yle Areena

  • Italia – Belgia 2.7. klo 22:00 Yle TV2 ja Yle Areena

  • Tšekki – Tanska 3.7. klo 19:00 Yle TV2 ja Yle Areena

  • Ukraina – Englanti 3.7. klo 22:00 Yle TV2 ja Yle Areena