Suomi kohtaa lokakuussa Sveitsin, Bosnia-Hertsegovinan ja Gibraltarin U17-poikien EM-karsinnoissa. Ottelut pelataan Vantaan Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kaikki lokakuun EM-karsintaottelut näkyvät suorina ja selostettuina Palloliiton Youtube-kanavalla.

Suomen U17-poikien päävalmentaja Erkka V. Lehtola on nimennyt joukkueen lokakuun EM-karsintaotteluihin. Joukkueen terveystilanne on muuten hyvä, mutta kapteeni Ville Vuorinen joutuu valitettavasti jättämään ottelut väliin loukkaantumisen takia.

– Saimme muuten juuri haluamamme pelaajat, mutta kapteenimme Ville Vuorinen joutuu jäämään sivuun karsinnasta loukkaantumisen takia. Ville saatiin istutettua vasemman pakin tontille elokuun tapahtumissa, ja hän onnistui hyvin, vaikka se ei ole hänen oma pelipaikkansa, Lehtola kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Poikien U17-maajoukkue on pelannut tänä vuonna pandemiasta johtuen vain kaksi maaottelua. Elokuussa pelatuista Islanti-otteluista jäi käteen 1-2 tappio sekä 3-1 voitto. Lehtola pitää elokuun maajoukkueleiritystä onnistuneena.

– Voimme ottaa maaotteluista mukaan nousujohteisuuden sekä jälkimmäisen pelin tunteen siitä, mitä maaottelun voittaminen vaatii. Kasvoimme elokuun maajoukkuetapahtumassa joukkueena valtavasti ja saimme arvokasta oppia siitä, miten voimme pärjätä kovia maita vastaan, joukkueen päävalmentaja totesi.

Alkuperäisen uutisen voit lukea täältä.

Minihuuhkajien ottelut lokakuun EM-karsinnoissa:

To 7.10. klo 19 Suomi U17 – Sveitsi U17
Su 10.10. klo 19 Bosnia ja Hertsegovina U17 – Suomi U17
Ke 13.10. klo 14 Gibraltar U17 – Suomi U17

Suomen U17-poikien maajoukkue lokakuun EM-karsintaan:

Kalle Kuisma, FC Honka
Alex Ramula, HJK
Daniel Armstrong, Atalanta
William Grönblom, HJK
Otto Hannula, HJK
Roni Hudd, VPS
Marlo Hyvönen, FC Honka
Onni Hänninen, FC Lahti
Jasper Jalonen, TPS
Joonas Kekarainen, KäPa
Lauri Laine, FC Honka
Yllson Lika, HJK
Dario Naamo, FC Honka
Juho Talvitie, Lommel SK
Dren Terrnava, TPS
Aaro Tiihonen, RoPS
Aaro Toivonen, HJK
Eero Uusitalo, TPS
Lucas Von Hellens, CS Maritimo
Aleksi Piispa, KäPa (mukana 4.–6.10.)
Aaro Soiniemi, KäPa (mukana 4.–6.10.)
Oskari Väistö SJK, (mukana 4.–6.10.)