OTTELU: Belgia – Portugali

VETOVIHJE: Belgia voittaa varsinaisella peliajalla

KOHDE SULKEUTUU: 27.6. klo 22:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

2.55
PELAA NYT

Nyt puhutaan todellisesta neljännesvälierien herkkupalasta! Yksi kisojen suurimmista mestarisuosikeista, Belgia, kohtaa hallitsevan Euroopan mestarin, Portugalin, ja todella kuumassa vireessä olevan Cristiano Ronaldon!

Molempien joukkueiden materiaali on todella laaja, mutta minun on pakko antaa pieni etu Belgialle. Joukkue on niin lahjakas, että minun on hyvin vaikea nähdä Portugalin vievän pidemmän korren tässä ottelussa.

Portugalin lohkovaiheen viimeinen ottelu sujui toki hyvin, ja joukkue onnistui taistelemaan Ranskaa vastaan 2-2 tasapelin. Portugalin kokoonpanoon tuntui vihdoin löytyvän jonkinlaista tasapainoa, mutta on toki huomioitava, että molemmat maalit syntyivät rangaistuspotkusta. Pelitilannemaalia joukkue ei saanut aikaiseksi.

Lisäksi luulen, että tulemme näkemään hyvin erilaisen Belgian lohkovaiheen verrattuna. Uskon, että joukkue on odottanut pudotuspelejä turnauksen alusta asti, ja olen melko varma, että Belgia tulee etenemään puolivälieriin. Vaikka Portugali onnistuikin kairaamaan hyvän tuloksen Ranskaa vastaan, joukkueella on vielä paljon todistettavaa. Portugalin puolustuspelin on parannuttava, jos joukkue mielii jatkaa pelejään EM-kisoissa.

Itse näen, että Belgialla on yksinkertaisesti enemmän rutiinia omassa päässä. Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen ja Dedryck Boyata ovat monessa liemessä keitettyjä pelureita, joilla puntti ei tällaisessa paikassa tutise. Kun hyökkäyspäässä on vielä otteluita ratkomassa Romelu Lukakun ja Kevin De Bruynen kaltaisia taikureita, voi ottelun hyvinkin nähdä kääntyvän Belgialle.

Päätän pelata Belgian voittoa varsinaisella peliajalla kertoimella 2,55, mikä on mielestäni todella hyvä kerroin tälle kohteelle.

Pelaan Belgian voittoa pääasiassa kahdesta syystä:

  • Materiaalin leveys. Belgialla on valtavasti hyökkäysvoimaa jopa penkillä.

  • Portugalin puolustus ei ole vakuuttanut. Vuoden 2016 vahvuus on muuttunut heikkoudeksi, ja luulen sen olevan ratkaiseva tekijä tänään.

Pelaa Belgian voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.