OTTELU: Italia – Englanti

VETOVIHJE: Italia voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 11.7. klo 22:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

3.15
PELAA NYT

Englanti on päässyt 55 vuoden odotuksen jälkeen kauan odotettuun finaaliin, ja jalkapallokiimaa kuhiseva Wembley tulee tekemään kaikkensa nähdäkseen kotijoukkueen nostavan mestaruuspokaalia illan päätteeksi. Joukkueen puolustus on äärimmäisen vaikuttava ja hyökkäyksessä Raheem Sterling ja Harry Kane tekevät tarpeellisen.

Olen silti sitä mieltä, että joukkueen hyökkäyspelissä on merkittäviä puutteita. Sterling on toki ollut vakuuttava, mutta pelinrakentelu ei ole ollut optimaalisella tasolla. Ja vaikka joukkue on päästänyt vain yhden maalin koko turnauksessa, en ole kovin vakuuttunut Jordan Pickfordista. Hän asettaa itsensä ja joukkuetoverinsa välillä todella hankaliin tilanteisiin hölmöilyllään, ja edessä oleva puolustus, ei maalivahtipeli, on suurin syy Englannin nollapeleihin.

Englanti oli paikka paikoin heikko välierässä Tanskaa vastaan, mutta voitti ottelun lopulta todella ansaitusti. Kotiyleisön tuki oli massiivinen asia Kolmelle Leijonalle, ja tuntui kuin täysi Wembley olisi kantanut joukkueen voittoon vaikka väkisin.

Nyt koko Englanti istuu kuin tulisilla hiilillä ja odottaa jalkapallon tulemista kotiin. Englantilaislehdistö tuntuu olevan jo varma mestaruudesta. Paineet joukkueen niskassa ovat valtavat.

Italia puolestaan on pelannut mielestäni koko turnauksen viihdyttävintä jalkapalloa, ja joukkueen kollektiivi on todella yhtenäinen. Ottelusta tulee äärimmäisen tasainen, mutta uskon, että Italialla saattaa olla jopa pieni etulyöntiasema.

Englanti on, kuten yleensä, aivan ylimerkitty, eikä Italialla ole ottelussa mitään hävittävää. Koska hyökkäyspelissään todella terävä Italia lähtee tähän otteluun kertoimien perusteella pienenä altavastaajana, on minun pakko ottaa kiinni joukkueen suoraan voittoon kertoimelle 3,15!

Pelaan Italian voittoa kertoimella 3,15 Betssonilla pääasiassa kahdesta syystä:

  • Italia on ollut suosikki melkein jokaisessa aiemmassa ottelussaan. Nyt joukkue on altavastaaja, ja uskon, että se todella sopii heille. Englannilla on valtavat paineet.

  • Englannin puolustus on erinomainen, mutta mielestäni Italia on vähintään yhtä hyvä. Uskon, että Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini käyttävät pelikirjan kaikki temppuja hyydyttääkseen Sterlingin ja Kanen pelaamisen, mikä on jo puoli voittoa.

Pelaa Italian voittoa Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.