OTTELU: Tšekki – Tanska

VETOVIHJE: Tanska voittaa vähintään kahdella maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 3.7. klo 19:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

4.15
PELAA NYT

Olisi turha väittää, ettei olisi yllätys, että Tšekki on edennyt turnauksessa näin pitkälle. Mutta samalla on myönnettävä, että joukkue on pelannut äärimmäisen hyvin ja Patrik Schick vaikuttaa olevan elämänsä vireessä, mikä on riittänyt jo useampaan yllätykseen. Nyt kuitenkin uskon, että matka pysähtyy tähän.

Tanska on vakuuttanut sitä enemmän, mitä pidemmälle turnaus on edennyt. Itse asiassa uskon, että joukkue saattaa olla jopa pudotuspelikaavion tämän puolen kovin maa. Tanska pelaa todella aktiivista ja vauhdikasta jalkapalloa, jota on erittäin mukava katsoa, ja joka on sen lisäksi tuottanut hurjat määrät tehoja!

Edellisessä ottelussaan joukkue murskasi Walesin 4-0, mitä ennen Tanska kaatoi Venäjän pakkovoiton edessä jopa 4-1. Kahdeksan maalia kahteen otteluun on todella vaikuttava suoritus, ja Tšekki on todella kovan paikan edessä.

Betsson tarjoaa tällä hetkellä Tanskan voitolle yhden maalin (-1) tasoituksella jopa 4,15 kerrointa, mikä on mielestäni aivan uskomaton, kun huomioidaan, millaisessa letkussa joukkue on.

Jos Tanska jatkaa pelaamistaan kahden edellisen ottelun malliin, ei Tšekillä ole mahdollisuuksia. Tšekki on pelannut todella mahtavan turnauksen, mutta nyt kaikki merkit viittaavat siihen, että se tulee päätökseensä. Vaikka joukkueen puolustus on kisojen parhaita, on Tanska vain yksinkertaisesti kovempi.

Pelaan Tanskan voittoa maalin (-1) tasoituksella pääasiassa kahdesta syystä:

  • Tanska on ollut käsittämättömän hyvä kahdessa edellisessä ottelussaan ja on osoittanut, että kykenee maalintekoon. Jos Tanska saa aikaisen johtomaalin, se on menoa.

  • Tanska on tehnyt keskimäärin kolme maalia ottelua kohden Belgiaa, Venäjää ja Walesia vastaan. Uskon jopa siihen, että joukkue etenee finaaliin asti.

Pelaa Tanskan voittoa Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.