OTTELU: Italia – Espanja

VETOVIHJE: Italia voittaa tasoituksella (-1)

KOHDE SULKEUTUU: 6.7. klo 22:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

5.20
PELAA NYT

Todella jännittävä ottelu, josta tulee epäilemättä tasainen kaksintaistelu. Espanja eteni välieriin voitettuaan Sveitsin rankkarikisan jälkeen. Italia puolestaan kukisti maailmantähtiä vilisevän Belgian, mikä teki ainakin minuun todella suuren vaikutuksen. Moni Italian pelaajista pelasi todella mahtavan ottelun, ja etenkin Federico Chiesa ja Lorenzo Insigne nostivat tasoaan entisestään aiempiin otteluihin verrattuna.

Espanja on myös hyvässä iskussa, muttei aivan niin hyvässä kuin Italia. Sveitsi oli aivan hyvin voinut tiputtaa joukkueen neljännesvälierissä, mutta tuhlasi omat maalipaikkansa kohtalokkaasti. Espanjalaiset vaikuttivat melko hermostuneilta, ja tarjosivat sveitsiläisille välillä avoimet ovat ottelun ollessa tasan.

Roberto Mancini on saanut joukkueensa huimaan lentoon tämän kesän EM-kisoissa, ja minusta tuntuu, että he saattavat hyvinkin mennä päätyyn asti! Italia on todella vakaa ja vahva puolustussuuntaan sekä aktiivinen ja luova hyökkäyspäässä. Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta luulen, että Espanjan EM-kisat päättyvät tähän iltaan.

Leonardo Spinazzolan loukkaantuminen on valtava takaisku Italialle, mutta luulen, että Mancinilla on vastaus tähän ongelmaan! Pelaankin tähän otteluun Italian voittoa kolmisuuntaisella tasoituksella (-1), mikä antaa hurjan kertoimen 5,20 LeoVegasilla. Tällaisiin kertoimiin on vain yksinkertaisesti tartuttava, enkä ollenkaan usko, että Italian kahden maalin voitto on kohtuuton ajatus.

Pelaan Italian voittoa tasoituksella (-1) pääasiassa kahdesta syystä:

  • Jos Italia saa ottelun avausmaalin, se voi tilkitä puolustuksensa ovet samalla, kun Espanjan on avattava peliään. Espanja osoitti Sveitsiä vastaan, että on haavoittuvainen vastahyökkäyksistä!

  • Italian puolustuspeli ja maalivahtityöskentely ovat vailla vertaansa. Uskon, että Espanjalla on todellisia vaikeuksia saada aikaan edes yhtä maalia.

Pelaa Italian voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.