OTTELU: Englanti – Kroatia

VETOVIHJE: Yli 2,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 13.6.2021 klo 16:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

2.20
PELAA NYT

Käsissämme on todellinen huippuottelu! Uskon, että ottelusta tulee äärimmäisen kiihkeä ja viihdyttävä. Edellisten MM-kisojen välierän uusintaottelu tulee varmasti tarjoamaan parastaan. Englannilla on paperilla aivan loistava joukkue, eikä avauskokoonpanon valitseminen ole todellakaan helppoa, sillä niin paljon huippupelaajia on jonossa kentälle.

Katsokaa nyt esimerkiksi Englannin hyökkäystä! Raheem Sterling, Jadon Sancho, Jack Grealish, Phil Foden, Dominic Calvert-Lewin ja Marcus Rashford. Vau, mikä joukkue! Toki Englannilla ei ole suoranaista voittamisen kulttuuria viimeisiltä vuosilta.

Myös Kroatialla on äärimmäisen vahva joukkue, jota vastaan on aina vaikea pelata. Joukkue on todella rutinoitunut, ja sen taitotaso on korkea. Andrej Kamaric, Mateo Kovacic, Luka Modric, Ivan Perisic ja Ivan Rakitic pitävät huolen siitä, että lahjakkuutta joukkueessa piisaa. Moni odottaa Englannin marssivan aina finaaliin asti, mikä voi hyvinkin pitää paikkansa, mutta uskon, että olen löytänyt vastavirrasta todella hyvän pelikohteen tälle päivälle.

Englantia on pelattu todella paljon, ja onkin todennäköistä, että joukkue voittaa ottelun. Älkää kuitenkaan luulko, että Kroatia antautuisi helpolla. Luulen, että ottelu tulee olemaan todella tasainen, mutta että Englannilla on silti etulyöntiasema.

Molempien joukkueiden hyökkäys on täyttä priimaa. Kun nämä maat kohtaavat, 3-4 maalia ei ole ollenkaan hatusta heitetty ennustus. Betsson tarjoaa kertoime 2,20 yli 2,5 maalista, joten siihen on pakko tarttua!

Pelaan yli 2,5 maalia pääasiassa kahdesta syystä:

  • Molemmilla joukkueilla on kentällä huippulaatua.

  • Joukkueiden aiemmat keskinäiset kohtaamiset lupaavat maaleja.

Pelaa yli 2,5 maalia Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.