OTTELU: Englanti – Saksa

VETOVIHJE: Saksa voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 29.6. klo 19:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

3.00
PELAA NYT

Vau, mikä ottelupari! Tämä on ottelu, jota vedonlyöjät rakastavat!

Kyseessä on kaksi huippujoukkuetta, joilta molemmilta on lupa odottaa paljon enemmän kuin mitä olemme tähän mennessä nähneet. Englanti ei ole vielä löytänyt minkäänlaista maalintekovirettä, ja maan saldona on vain kaksi tehtyä maalia kolmessa ottelussa. Heikohkot vastustajat kuitenkin tarjosivat Englannille mahdollisuuden lohkovoittoon tästä huolimatta.

Joukkueen hyökkäyksen materiaali on kyllä laaja, mutta pelitapa ei tue hyökkääviä pelaajia. Lisäksi jotkut pelaajat eivät yksinkertaisesti ole päässeet vielä tasolleen. Joko Harry Kane saapuu tähän turnaukseen?

Saksalla puolestaan oli huomattavasti vaikeampi alkulohko, joten he ovat jo joutuneet venymään parhaimpaansa tässä turnauksessa. Otteet ovat silti ailahdelleet. Hyvää avausottelua Ranskaa vastaan seurasi todella vahva esitys Portugalia vastaan, minkä jälkeen maa nyhjäsi 2-2 tasapelin Unkarin kanssa ja selvisi vain vaivoin pudotuspeleihin.

Saksan pelaamisessa on paljon ongelmia, mutta jotenkin silti tuntuu, että he ovat väläytelleet Englantia enemmän tässä turnauksessa. Vaikka viimeisin ottelu oli melko heikko, se on nyt unohdettu. Joukkue on pudotuspeleissä ja nyt on kokeneiden pelaajien aika nousta esiin.

Uskon, että Saksa tulee viemään tämän ottelun. Pelaankin Saksan voittoa LeoVegasilla kertoimella 3,00.

Pelaan Saksan voittoa pääasiassa kahdesta syystä:

  • Vuoden 1966 MM-finaali on viimeinen kerta, kun Englanti on pystynyt voittamaan Saksan arvokisoissa.

  • Englanti ei vain onnistu tällä hetkellä maalinteossa. Saksa sen sijaan on paukutellut verkkoja tötterölle oikein urakalla.

Pelaa Saksan voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.