OTTELU: Espanja – Ruotsi

VETOVIHJE: Alle 2,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 14.6.2021 klo 22:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

1.80
PELAA NYT

Ruotsi aloittaa EM-kisataipaleensa tänään, ja joukkueella on heti vastassaan lohkon ylivoimainen ennakkosuosikki Espanja. La Furia Roja saattaakin mennä todella pitkälle tässä turnauksessa, ja on jälleen yksi kisojen suurimpia mestarisuosikkeja.

Se ei toki ole ihme, kun katsoo joukkueen pelaajalistaa. Ferran Torres, Thiago Alcântara, Alvaro Morata, Koké ja Rodri ovat vain muutamia esimerkkejä huippuvireisesti Espanjan avainpelaajista.

Espanja pelasi tuloksellisesti vahvat EM-karsinnat, mutta kun katsoo tulosten taakse, ei maan pelaaminen olekaan niin vakuuttavaa. Esimerkiksi 2-1 voitossa Romaniasta ja 1-1 tasapelissä Norjaa vastaan Espanja menetti ajoittain pelin hallinnan täysin vastustajalle, mikä todisti, että jalkapallon suurmaa on horjutettavissa.

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillä ne pelasivat samassa EM-karsintalohkossa. Espanjan kotiottelu päättyi Ruotsin 3-0 tappioon, mutta Solnassa Ruotsi onnistui taistelemaan 1-1 tasapelin. Ruotsalaiset olivat jopa voittaa ottelun, mutta Rodrigo Morenon lisäajan tasoitus pelasti Espanjalle pisteen. Luulen, että ottelunkuva tulee tällä kertaa olemaan samanlainen!

Ruotsi nimittäin tietää, että Espanjan voittaminen kotonaan on kuin Mount Everestin kiipeäminen; vaikeaa, muttei mahdotonta. Olen melko varma, että Janne Andersson tulee valitsemaan otteluun todella puolustavan taktiikan.

Onkin etukäteen melko varmaa, että Espanja tulee pitämään palloa ja hallitsemaan pelin virtausta. Uskon kuitenkin, että Ruotsi tulee taistelemaan todella lujasti, eikä Espanja tule todellakaan saamaan maalipaikkoja helpolla kollektiivista ruotsalaisryhmää vastaan.

Löysinkin kohteen, joka on lähes pakollinen pelttava! LeoVegas nimittäin antaa alle 2,5 maalille 1,80 kertoimen. Siihen täytyy tarttua!

Pelaan alle 2,5 maalia pääasiassa kahdesta syystä:

  • Ruotsin puolustus on todella vahva ja joukkue keskittyy pitämään ottelun maalipaikat vähissä.

  • Kun joukkueet viimeksi tapasivat, päättyi peli 1-1.

Pelaa alle 2,5 maalia LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.