OTTELU: Italia – Itävalta

VETOVIHJE: Italia voittaa vähintään kahdella maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 26.6. klo 22:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

2.64
PELAA NYT

Kisat todella vakuuttavasti aloittanut Italia aloittaa pudotuspeliurakkansa Itävaltaa vastaan, jolle selviytyminen pudotuspeleihin on jo todella kova saavutus. Mutta valitettavasti joukkueen matka päättyy tähän.

Italia oli alkulohkon aikana loistava, ja näyttää siltä, että Roberto Mancini on kasannut todellisen mestariehdokkaan. Sen perusteella, miten hyvin Italia lohkovaiheen aikana pelasi, uskon, että he etenevät aina päätyyn asti. Mutta turnausta on vielä paljon jäljellä, ja paljon ehtii tapahtua.

Tänään Italia on kuitenkin ylivoimainen ennakkosuosikki ja tulee todennäköisesti ylimerkityksi. En kuitenkaan usko, että aliarvioinnin vaaraa on. Vaikka Italia joutuu pelaamaan ensimmäistä kertaa muualla kuin kotikentällään tässä turnauksessa, sillä ei ole merkittävää vaikutusta. Joukkueiden materiaaliero on niin valtaisa.

Kaiken lisäksi Italia pysti kierrättämään lähes koko aloituskokoonpanoaan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa, joten voidaan odottaa, että kentällä nähdään paljon tuoreita ja levänneitä jalkoja!

Itävallalla on ollut ajoittain todella vaikeaa tässä turnauksessa. Jos Italia onnistuu tekemään varhaisen maalin, luulen, että ottelu on taputeltu. Italia pääsee vyöryttämään vaarallisia hyökkäyksiään jatkuvasti samalla, kun Itävallan on pakko avata peliään.

Betsson tarjoaa 2,64 kertoimen Italian voitolle kolmisuuntaisella tasoituksella (-1), ja se on mielestäni todellakin pelaamisen arvoinen.

Pelaan Italian voittoa tasoituksella (-1) pääasiassa kahdesta syystä:

  • Italia on ollut tähän asti loistava. Joukkue ei ole päästänyt vielä maaliakaan näissä EM-kisoissa.

  • Ciro Immobile on mahtavassa vedossa! Hyökkääjän maalinälkä on kova, ja luulen, että hän pystyy löytämään tiloja Itävallan puolustuslinjan selustasta.

Pelaa Italian voittoa Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.