OTTELU: Italia – Wales

VETOVIHJE: Italia voittaa (-1)

KOHDE SULKEUTUU: 20.6. klo 19:00

YHTIÖ: ComeOn

Kertoimet:

2.70
PELAA NYT

Molemmat joukkueet ovat jo käytännössä pudotuspeleissä, joten voimmeko luottaa siihen, että ne taistelevat vielä täysillä? Tasapeli riittää Italialle lohkovoittoon, ja joukkue haluaa varmasti varmistaa lohkonsa kärkipaikan.

Tasapeli riittää myös Walesille varmaan jatkopaikkaan, mutta joukkue on todennäköisesti jatkossa jopa tappiolla. Se, onko Wales lopulta lohkon toinen vain kolmen, riippuu myös Sveitsin ja Turkin välisestä ottelusta.

Italia on todella vakuuttanut näissä EM-kisoissa. He ovat mielestäni olleet selvästi paras joukkue tähän asti, ja alan pitää Italiaa varsin varteenotettavana mestarikandidaattina. Joukkue pelaa yllättävän hyökkäävää ja viihdyttävää jalkapalloa ja on vaarallinen aina, kun sillä on pallo. Italian maaliero on kahden ottelun jälkeen hurja 6-0.

Kun kyseessä on ottelu, jonka molemmilla osapuolilla on vähintään jo toinen jalka pudotuspeleissä, on hieman vaikea arvioida etukäteen sitä, miltä ottelu tulee näyttämään. Luulen kuitenkin, etteivät joukkueet lähde peruuttelemaan liikaa. Italia ei todellakaan halua riskeerata lohkovoittoaan, ja kaksi ensimmäistä ottelua penkillä istuneet pelaajat haluavat näyttää kyntensä, kun saavat mahdollisuudet.

Luulenkin, että olen löytänyt todella hyvän kohteen tähän peliin.

Odotan molempien joukkueiden avaavan peliä syvältä, mikä on selkeä etu Italialle. Lisäksi Azzurrilla on huomattavasti laajempi materiaali, mikä nostaa Italian entistä suuremmaksi suosikiksi, jos joukkueet kierrättävät pelaajiaan.

Pelaan Italiaa voittajana yhden maalin (-1) tasoituksella, sillä ComeOn tarjoaa tälle kohteella hyvän kertoimen 2,70.

Pelaan kohdetta pääasiassa kahdesta syystä:

  • Odotan joukkueiden kierrättävän pelaajiaan, mikä on selkeä etu Italialle.

  • Italia ei ole päästänyt maaliakaan tässä turnauksessa.

Pelaa Italian voittoa ComeOnilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.