Molemmat Suomen U17-maajoukkueet etenivät EM-karsintalohkoistaan EM-jatkokarsintaan ja jatkavat kamppailua pääsystä ensi vuoden EM-kisoihin.

Suomen U17-pojat arvottiin täksi syksyksi samaan EM-karsintalohkoon Saksan, Ukrainan ja Liechtensteinin kanssa. Minihuuhkajat lähti lohkoon kolmoskorista, eli lähtökohtaisesti kolmanneksi parhaana joukkueena. Joukkue kuitenkin osoitti upeaa venymiskykyä pelaamalla kahden ennakkosuosikin – Saksan ja Ukrainan – kanssa tasan ja voittamalla päätöskierroksella Liechtensteinin. Hyvät otteet palkittiin lohkon toisella sijalla ja paikalla EM-jatkokarsinnoissa.

EM-jatkokarsintojen lohkot arvotaan 7. joulukuuta. Ottelut pelataan ensi vuoden maaliskuussa. Vuoden 2024 U17-poikien EM-kisat pelataan touko-kesäkuussa Kyproksella. EM-jatkokarsinnoissa on kahdeksan lohkoa, joiden voittajat etenevät EM-kisoihin. Lisäksi EM-kisoihin pääsee seitsemän parasta lohkokakkosta.

Myös Suomen U17-tytöt selvittivät tiensä EM-jatkokarsintaan. Pikkuhelmarit oli varmistanut oman lohkonsa voiton jo ennen päätöskierrosta voitettuaan ensin Hollannin 1-0 ja sitten Sveitsin selvin numeroin 3-0. Tahti ei kuitenkaan hyytynyt päätöskierroksellakaan, kun Bulgaria kaatui lukemin 3-0.

U17-tyttöjen EM-jatkokarsintalohkot arvotaan joulukuun 8. päivä. EM-kisat pelataan ensi vuoden toukokuussa Ruotsissa. Ottelupaikkakuntina toimivat Malmö ja Lund. EM-jatkokarsintojen lohkovoittajat etenevät lopputurnaukseen.