Jalkapallon EM-kisojen 2024 neljännesvälierät pelataan tulevana viikonloppuna ja alkuviikosta. Katso, mitkä joukkueet kohtaavat toisensa ja miten ottelut pelataan alta.

Jalkapallon EM-kisat 2024 ovat saapuneet puolivälin krouviin. Takana on 14 kisapäivää ja 36 ottelun mittainen lohkovaihe on saatu kokonaisuudessaan päätökseensä. Jalkapallojuhla ei kuitenkaan lopu tähän, sillä nythän tosipelit vasta alkavat! Tarjolla on vielä yhteensä 16 jalkapallojuhlan täyteistä päivää ja 15 kivikovaa pudotuspeliottelua.

Pudotuspelit alkavat neljännesvälierillä, jotka pelataan tämän viikon lauantain ja ensi viikon tiistain välisenä aikana. Joka päivä pelataan kaksi ottelua, jotka alkavat klo 19 ja klo 22 Suomen aikaa.

Lauantaina kohtaavat A-lohkossa toiseksi tullut Sveitsi ja B-lohkossa toiseksi tullut Italia, sekä A-lohkon voittanut Saksa ja C-lohkon toiseksi tullut Tanska.

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä ovat vastakkain C-lohkon vain viidellä pisteellä voittanut Englanti ja EM-kisahistorian kovatasoisimmassa E-lohkossa kolmanneksi tullut Slovakia. Iltaottelussa toisensa kohtaavat B-lohkon näytöstyyliin voittanut Espanja ja EM-kisadebytantti, yllättäen pudotuspeleihin edennyt Georgia.

Maanantaina toisensa kohtaavat D-lohkon kakkonen Ranska ja E-lohkon kakkonen Belgia sekä F-lohkon voittanut Portugali ja C-lohkossa kolmanneksi tullut Slovenia.

Neljännesvälierien viimeisenä päivänä tulessa ovat E-lohkon voittanut Romania, joka kohtaa D-lohkon kolmosen Hollannin, sekä D-lohkon voittanut Itävalta, joka saa vastaansa F-lohkon kakkosen Turkin.

EM-kisojen puolivälieräparit määräytyvät seuraavasti:

Espanja/Georgia – Saksa/Tanska
Portugali/Slovenia – Ranska/Belgia
Englanti/Slovakia – Sveitsi/Italia
Romania/Hollanti – Itävalta/Turkki

Jalkapallon EM-kisojen 2024 neljännesvälierät

Lauantaina 29.6.
Klo 19:00: Sveitsi – Italia (Berliini)
Klo 22:00: Saksa – Tanska (Dortmund)

Sunnuntaina 30.6.
Klo 19:00: Englanti – Slovakia (Gelsenkirchen)
Klo 22:00: Espanja – Georgia (Köln)

Maanantai 1.7.
Klo 19:00: Ranska – Belgia (Düsseldorf)
Klo 22:00: Portugali – Slovenia (Frankfurt)

Tiistai 2.7.
Klo 19:00: Romania – Hollanti (München)
Klo 22:00: Itävalta – Turkki (Leipzig)


Espanja - Englanti