OTTELU: Saksa – Portugali

VETOVIHJE: Saksa voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 19.6. klo 19:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

2.35
PELAA NYT

Edessämme on todella jännittävä ottelu, josta ei panoksia puutu!

Portugali voitti avausottelussaan Unkarin 3-0, mutta tulos ei heijasta ottelun todellista kuvaa. Portugali sai todella tehdä täyden päivätyön Unkarin voittaakseen, ja ottelu ratkesi vasta aivan loppuminuuteilla.

Saksa puolestaan todella vakuutti minut ensimmäisessä ottelussaan Ranskaa vastaan. He ehkä hävisivät 1-0, mutta he antoivat hallitsevalla maailmanmestarille todella tiukan vastuksen. Kun otetaan huomioon, kuinka paljon mahdollisuuksia Saksalla oli, he olisivat hyvin voineet voittaa ottelun.

Saksa osoitti, että se pystyy pelaamaan hyvin, ja on ehdottomasti ehdokas menemään pitkälle tässä turnauksessa. Olin hyvin epävarma Saksan suhteen ennen EM-kisojen alkua, mutta jos joukkue jatkaa pelaamistaan samalla tavalla kuin Ranskaa vastaan, he voivat mennä todella pitkälle.

Nyt joukkue kohtaa Cristiano Ronaldon ja kumppanit, jotka eivät tule antamaan tuumaakaan periksi! Uskon kuitenkin Saksaan, joka lähtee peliin pakkovoiton edessä. Luulen saksalaisten nostavan tasoaan panosten kovetessa, eikä Portugalin puolustaminen varsinaisesti vakuuttanut Unkaria vastaan. Samanlaisia virheitä ei Saksaa vastaan voi tehdä, sillä joukkue rokottaa niistä välittömästi.

LeoVegas antaa 2,35 kertoimen Saksan voitolle. Se on sen verran hyvä, että siihen on pakko tarttua!

Pelaan Saksan voittoa pääasiassa kahdesta syystä:

  • Saksa vakuutti avausottelussaan Portugalia enemmän. Saksalaiset tulevat tähän otteluun kuumemmassa vireessä.

  • Pakkovoitto Saksalle! Joukkue haluaa kiillottaa kilpensä Ranska-tappion jälkeen ja pitää jatkohaaveensa elossa.

Pelaa Saksan voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.