Puolan kapteeni ja supertähti Robert Lewandowski joutuu jättämään väliin EM-kisojen avausottelun Hollantia vastaan. Asiasta ilmoitti Puolan joukkueen lääkäri puolalaismedialle tiistaina.

Puola pelaa vuoden 2024 EM-kisojen kovassa D-lohkossa, jossa se kohtaa Hollannin, Ranskan ja Itävallan. Puolalla on vedonlyöntitoimistojen mukaan huonoimmat mahdollisuudet lohkon voittoon, eivätkä kertoimet todennäköisesti parane nytkään. Maanantaina 2-1 voittoon päättyneessä harjoitusottelussa Turkkia vastaan Robert Lewandowski joutui jättämään ottelun kesken loukkantumisen takia, ja nyt Puolan joukkueen lääkäri on vahvistanut, ettei Barcelonan hyökkääjä pysty pelaamaan EM-kisojen avausottelussa Hollantia vastaan takareisivamman vuoksi.

– Vamma pitää hänet sivussa ensimmäisestä pelistä. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että hän pystyy pelaamaan toisessa lohkovaiheen ottelussa Itävaltaa vastaan, Puolan joukkueen lääkäri Jacek Jaroszewski sanoi Meczykin mukaan.

Lewandowskin vamma ei suinkaan ole ainoa huolen aihe Puolan päävalmentajalle Michał Probierzille, sillä myös Karol Świderski ja Paweł Dawidowicz otettiin ottelussa vaihtoon loukkaantumisten takia.

Hollannin ja Puolan välinen EM-kisojen ottelu pelataan tämän viikon sunnuntaina.


Espanja - Englanti