OTTELU: Ranska – Saksa

VETOVIHJE: Ranska voittaa

KOHDE SULKEUTUU: 15.6.2021 klo 22:00

YHTIÖ: ComeOn

Kertoimet:

2.75
PELAA NYT

Nyt on käsillä mahtava ottelu! Ranska on kisojen suurin suosikki avaa turnauksensa Saksaa vastaan, jonka todellista tilaa on vaikea arvioida. Joukkue voitti Latvian 7-1 ennen EM-kisojen alkua, mutta Uefa Nations Leaguessa ja MM-karsinnoissa otteet ovat ailahdelleet. Takana on sekä yllätystappio Pohjois-Makedonialle että murskatappio Espanjaa vastaan.

Olen seurannut Saksaa melko tiiviisti, enkä usko, että kyseessä on enää se sama Saksa, jonka laatuun olemme tottuneet luottamaan. Joukkueella on tällä hetkellä merkittäviä vaikeuksia saada pelinsä kulkemaan, ja maajoukkueen maailmanmestaruuteen johtanut valmentaja Joachim Löw on ollut rajun kritiikin kohteena.

Ranska puolestaan tulee menemään pitkälle tämän kesän EM-kisoissa. Joukkue pelaan näyttävää jalkapalloa, eikä Ranskan materiaalin laajuudelle ole haastajaa tässä turnauksessa. Kylian Mbappé, Paul Pogba, N’Golo Kante, Karim Benzema, Adrien Rabiot, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Antoine Griezmann jne… Nimilista on hurja.

Uskon, että Ranska tulee olemaan todella kova tekijä tässä turnauksessa, eikä vain pelaajamateriaalin takia. Esimerkiksi Saksallakin on laatupelaajia, kuten Kai Havertz, Leroy Sane, Thomas Müller, Toni Kroos ja kumppanit, mutta he eivät ole todellakaan kyenneet sellaiseen peliin, johon pelaajien nimilista oikeuttaisi.

Huomasin, että ComeOn antaa Ranskan voitolle kertoimen 2,75. Sitä ei voi jättää käyttämättä!

Pelaan Ranskan voittoa pääasiassa kolmesta syystä:

  • Materiaalin kärki ja leveys on Ranskalla parempi.

  • Ranskan tilastot otteluista Saksaa vastaan ovat hyvät.

  • Saksa on ollut liian epätasainen herättääkseen luottamusta.

Pelaa Ranskan voittoa ComeOnilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.