OTTELU: Suomi – Belgia

VETOVIHJE: Suomi voittaa kolmisuuntaisella tasoituksella (2-0)

KOHDE SULKEUTUU: 21.6. klo 22:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

1.80
PELAA NYT

Suomi tarvitsee vähintään pisteen jatkopaikan varmistamiseen, joten on varmaa, että joukkue tulee taistelemaan viimeiseen asti tänään. Belgialle puolestaan riittää piste lohkovoiton varmistamiseen.

Joukkueen valmentaja Roberto Martínez kuitenkin ilmoitti lehdistötilaisuudessa, ettei maa lähde peruuttelemaan. Joukkueen loukkaantumisista kärsineet tähtipelaajat Eden Hazard, Kevin De Bruyne ja Axel Witsel tulevat aloittamaan ottelun, jotta Martínez pystyy arvioimaan heidän pelikuntoaan pudotuspelejä silmällä pitäen. Hurjassa vireessä olevan Romelu Lukakun pelaaminen tänään on sen sijaan epävarmaa.

Spontaanista haluaisin sanoa, ettei Belgia halua pelata tilanteita aivan loppuun asti ja riskeerata loukkaantumisia tai kortteja tällaisessa ottelussa, kun jatkopaikka on jo varma. Pelaajamateriaalia tullaankin varmasti jollain tavalla kierrättämään. Belgia on kuitenkin täynnä huippupelaajia, ja nyt mahdollisuutensa saavat pelaajat haluavat varmasti antaa kaikkensa osoittaakseen, että kuuluvat avauskokoonpanoon myöhemmissä otteluissa.

Suomella on puolestaan käsissään historialliset hetket, ja maassa on tällä hetkellä päällä todella korkea jalkapallokuume! Jos tämä ottelu olisi pelattu aikaisemmin tämän alkulohkon aikana, olisin epäilemättä pelannut Belgian voittoa useammalla kuin yhdellä maalilla. Tässä tilanteessa ja näissä olosuhteissa en kuitenkaan odota belgeiltä niin suuria.

Olenkin mielestäni löytänyt todella hyvän kohteen tähän peliin. LeoVegas tarjoaa 1,80 kertoimen Suomen voitolle kolmisuuntaisella tasoituksella (2-0). Tämä tarkoittaa, että Suomi saa niin sanotusti kaksi maalia eteen.

Pelaan Suomen voittoa kolmisuuntaisella tasoituksella pääasiassa kahdesta syystä:

  • Pelaajien kierrätys. Lukaku todennäköisesti lepää ainakin osan ottelusta.

  • Suomi jatkaa tasapelillä pudotuspeleihin, ja tulee kamppailemaan epätoivoisesti jatkopaikasta, kun taas Belgialle riittää tasapeli lohkovoiton varmistamiseen.

Pelaa Suomen voittoa LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.