OTTELU: Suomi – Venäjä

VETOVIHJE: X2 puoliaika/lopputulos

KOHDE SULKEUTUU: 16.6.2021 klo 16:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

4.30
PELAA NYT

Luulen, että suomalaiset lähtevät tähän otteluun todella hyvällä itseluottamuksella Tanska-pelin jäljiltä. Ottelun huomio kiinnittyi toki aivan muualle kuin peliesityksiin, eikä voitolla ollut loppupeleissä suurtakaan merkitystä. Kolme pistettä on kuitenkin Suomelle todella hyvä saavutus, ja joukkue saavutti sen äärimmäisen fiksun esityksen jälkeen.

Venäjä puolestaan hävisi tyrmäävästi 0-3 Belgialle. Joukkue ei ylipäätään saanut paljoa aikaan. Belgia vyörytti kotijoukkuetta käytännössä koko ysikymppisen, vaikka Venäjän joukkueessa potentiaalia onkin.

Mielestäni tulos voi kääntyä kummin päin vain, mutta odotan molempien joukkueiden pukevan taisteluilmeensä tähän otteluun. Hieman ennakkoarvioista poiketen se on nyt Suomi, jolla on enemmän hävittävää avausottelun voiton jälkeen.

Uskon, että Venäjä tulee hallitsemaan peliä. Suomi tulee keskittymään tiiviiseen puolustuspeliin ja iskemään vastaan silloin, kun paikka on. Suomi ei kuitenkaan luovu pallosta helposti, ja Venäjällä tulee olemaan täysi työ pallon voittamiseksi takaisin, kun se sen menettää. Luulenkin, että löysin todella mielenkiintoisen kohteen!

Betsson tarjoaa jopa 4,30 kertoimen X2 puoliaika/lopputulos -pelissä. Tämä tarkoittaa, että peli on puoliajalla tasan, mutta loppujen lopuksi Venäjä voittaa. Peli on mielestäni täydellinen, sillä uskon, että Suomi tulee pitämään pelin tiukkana ja Venäjän todella ahtaalla. Uskonkin, että peli on tauolla 0-0, mutta että Venäjä voittaa lopulta.

Pelaan X2 pääasiassa yhdestä syystä:

  • Suomi pitää pelin tiiviinä ja kontrolloi ottelua puolustuksen kautta. Venäjän materiaaliero kuitenkin ratkaisee pelin lopulta.

Pelaa kohdetta Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.