OTTELU: Tanska – Suomi

VETOVIHJE: Tanska voittaa vähintään kahdella maalilla

KOHDE SULKEUTUU: 12.6.2021 klo 19:00

YHTIÖ: ComeOn

Kertoimet:

2.30
PELAA NYT

Tanskan ja Suomen avausottelu on mahtava pohjoismainen futiskohtaaminen! Huuhkajat lähtevät pitkän odotuksen jälkeen historiansa ensimmäisiin EM-kisoihin, vaikka moni siihen tuskin vielä karsintojen alussa uskoi. Lähtökohtaisesti Suomi lähtee kisoihin haistelemaan tunnelmaa ja oppimaan lopputurnauksessa pelaamista. Harjoitusottelut eivät ole todellakaan menneet Suomen osalta hyvin. Viimeisessä pelissä joukkue hävisi Virolla 1-0. Harjoitusottelu on aina harjoitusottelu, mutta tulos oli silti huolestuttava.

Suomen ehdoton avainpelaaja on Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki. Lisäksi joukkue on täynnä muita mielenkiintoisia nimiä, kuten Robin Lod, Marcus Forss, Joel Pohjanpalo ja Glen Kamara. Materiaali joukkueessa on kuitenkin valitettavan ohut, ja avauspeli Tanskaa vastaan tulee olemaan Suomelle todella kova koitos! Luulen, että Suomella saattaa olla edessään kova puolustustaistelu.

Tanskalla on puolestaan joitakin todella kovatasoisia pelaajia. Kasper Schmeichel maalissa, Simon Kjaer ja Andreas Christensen puolustuksessa. Lisäksi Pierre-Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Yannick Puolsen, Martin Braithwaite ja Robert Skov. Luettelo laatupelaajista on pitkä, ja joukkue voi mielestäni pienellä onnella selvitä vaikka välieriin asti.

Tanskan voittokertoimet ovat aivan liian matalat pelaamiseen, mutta luulen löytäneeni todella hyvän pelikohteen. Koska oletan, että ottelu tulee olemaan Tanskan heiniä, pelaan joukkueen voittoa 3-suuntaisella tasoituksella -1. Toisin sanoen oletan, että Tanska voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Kerroin on ComeOnilla jopa 2,30, ja siihen tarttuisin kiinni milloin vain!

Pelaan Tanskan voittoa -1 maalin tasoituksella pääasiassa kahdesta syystä:

  • Joukkueiden välillä on suuri materiaaliero.

  • Tanska on kakkossuosikki jatkoon menijäksi tästä lohkosta, ja he tietävät, että heidän on voitettava tämä ottelu jatkoon päästäkseen.

Pelaa Tanskan voittoa ComeOnilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.