OTTELU: Tšekki – Englanti

VETOVIHJE: Tšekki voittaa tasoituksella +1

KOHDE SULKEUTUU: 22.6. klo 22:00

YHTIÖ: Betsson

Kertoimet:

2.65
PELAA NYT

Tuntuu selvältä ristiltä, eikö vain? Yksi piste tarkoittaisi, että kumpikin joukkueista varmistaisi jatkopaikkansa, mitä olisi ennen turnausta ollut vaikea uskoa. Mutta olen itse asiassa sitä mieltä, että Tšekki on vakuuttanut jopa Englantia enemmän näissä kisoissa. Esimerkiksi Skotlantia vastaan Kolme Leijonaa oli kaukana ylivoimaisesta, mitä olisi kenties voinut etukäteen odottaa.

Ottelu oli äärimmäisen tiukka ja kumpikin joukkue oli mukana todellisella taisteluilmeellä. Skotlanti olisi helposti voinut tehdä maalin tai kaksi. Englannilla pallo polttaa tällä hetkellä jaloissa maalipaikoissa pahasti, eikä joukkueen ykköshyökkääjä Harry Kane ole vielä päässyt lähellekään sitä tasoa, mitä häneltä odotetaan.

Kuten näimme maanantaina ja tiistaina, jatkopaikan varmistaneet joukkueet kierrättävät pelaajiaan mielellään tässä kohtaa turnausta. Uskon, että sitä tullaan näkemään jossain määrin myös tänään. Jostain syystä minua silti kutkuttaa Tšekin mahdollisuudet tässä ottelussa. He ovat pelanneet äärimmäisen hyvää joukkuepeliä ja voittivat Englannin jo EM-karsinnoissa.

Koska molemmat joukkueet lienevät melko tyytyväisiä tilanteeseensa ja tulevat antamaan peliaikaa uusille pelaajille, olen mielestäni löytänyt hyvän kohteen tähän peliin. Tšekki on ottelun selvä underdog, minkä takia sen kertoimet ovat todella hyvät. Mielestäni tasoero ei ole kuitenkaan niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Tällä hetkellä Betsson tarjoaa jopa 2,65 kertoimen Tšekin voitolle yhden maalin (+1) tasoituksella. Mielestäni se on todella hyvä, sillä Englannin hyökkäyspelaaminen ei ole todellakaan vakuuttanut tässä turnauksessa.

Pelaan Tšekin voittoa tasoituksella pääasiassa kolmesta syystä:

  • Tšekki on vakuuttanut enemmän kuin Englanti.

  • Harry Kane ei tiedä, missä hänen pitäisi tällä hetkellä olla.

  • Tšekillä on voitto alla joukkueiden edellisestä kohtaamisesta.

Pelaa Tšekin voittoa Betssonilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.