OTTELU: Turkki – Italia

VETOVIHJE: Yli 2,5 maalia

KOHDE SULKEUTUU: 11.6.2021 klo 22:00

YHTIÖ: LeoVegas

Kertoimet:

2.38
PELAA NYT

Vihdoinkin EM-kisat alkavat! Tämä on vuoden ehdoton kohokohta urheilufanille.

Kisojen avausottelu on Turkki-Italia, joka pelataan Roomassa mahtavasti 20 000 katsojan edessä! Turkki on ehkä kotijoukkue paperilla, mutta ei todellisuudessa! Pidän Italiaa yhtenä kisojen mestarisuosikeista, ja joukkue tulee lopputurnaukseen todella hyvässä vireessä.

Italia ei ole päästänyt maaliakaan viimeiseen kahdeksaan otteluun, eivätkä ole hävinneet kertaakaan viimeiseen 27 otteluun. Roberto Mancinin joukkueella on todella hyvä vaihe menossa. Ottelusta tulee Turkille todella kova pala, ja luulen, että joukkueen on todella keskityttävä tiiviiseen joukkuepuolustukseen, jos se haluaa hyydyttää voitonnälkäisen Italian.

Turkkikin toki tulee lopputurnaukseen hyvässä vireessä. Mutta onko heistä vastusta Italialle Roomassa? En rehellisesti jaksa uskoa siihen. Uskonkin, että olen löytänyt todella hyvän vetokohteen huomisillan peliin.

Paljon on toki puhuttu siitä, että kisojen avausottelu voi olla hermoja raastava peli, ja ennakkosuosikilla voi kestää hetken, ennen kuin peli vapautuu. Pidän Italiaa kuitenkin todella kovatasoisena joukkueena, ja vaikka Turkki on kisojen parhaita joukkueita puolustuksellisesti, ei siitä ole mielestäni vastustamaan huikeassa vedossa olevaa Ciro Immobilea.

Luulen, että tulemme näkemään ottelussa nälkäisen Italian. Joukkueen runko on nuori, ja pelaajat haluavat todella osoittaa kuuluvansa tälle tasolle! Viimeisessä seitsemässä pelissään Italia on tehnyt keskimäärin kolme maalia ottelua kohden. Turkilla sama luku on puolestaan kaksi. Siksi päätän pelata LeoVegasilla tähän otteluun yli 2,5 maalia 2,38 kertoimella.

Päätän pelata yli 2,5 maalia pääasiassa kolmesta syystä:

  • Italialla on kotietu ja se tulee merkitsemään paljon!

  • Italian hyökkäys on todella laadukas ja Immobile on huikeassa iskussa. Hyökkääjä on tehnyt kahden viime kauden aikana Laziossa lähes 60 maalia.

  • Molemmilla mailla on korkea maalikeskiarvo edellisistä otteluistaan.

Pelaa yli 2,5 maalia LeoVegasilla!

Kaikki vetovihjeet sivustolla jalkapallon-em.fi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pelaatko liikaa? Ota yhtettä Peluuri.fi.